Меламінова губка для чистки та прибирання поверхоно. губка для посуду і прибирання в домі 538

В наявності
Нове
Колір - білий
Меламінова губка дозволяє провести прибирання без використання миючих засобів. Завдяки особливій структурі, губка, змочена водою видаляє бруд, у тому числі застарілий, і вбирає її. Може очищати поверхні, як в сухому вигляді, так і у вологому. Мяка бруд відмінно затримується в губці завдяки наявності відкритих пор.
Плями, вапняний або ж мильний наліт у ванній кімнаті, сліди олівця, маркера – все це можна ефективно очистити з допомогою «чарівної» губки. Крім цього, губку можна застосувати і для очищення вікон, кухонних витяжок, вологостійких шпалер, а також меблів з дерматину.Меламінова губка також буде незамінна для очищення скла, нержавіючої сталі, керамічної плитки.
Просто намочіть губку водою, вичавте – і чистіть!
Увага:
• Заборонено використання чистячих речовин, що містять хлор, разом з губкою.
• Небажано використання губки для чищення лакованого дерева, природного дерева.
• Вичавлювати з губки воду можна тільки між долонями або шляхом притискання до рівної поверхні, не порушуючи структури губки.
Така губка може з легкістю проникати всередину різних забруднень, після чого відокремлювати їх від поверхні. Саме тому, щоб позбутися від забруднень вистачить навіть кілька натискань губкою на поверхню. Також це можна пояснити і тим, що забруднення з пір поверхні витягуються в пори губки і залишаються там. Такі незаперечні переваги і роблять меламінову губку практично чарівної!
При використанні губка повинна зменшаться в розмірах і стиратися. Якщо невелике забруднення рекомендується використовувати не всю губку і відрізати тільки частину і використовувати її.
Меламінові губки дуже сильно очищають поверхню, тому з ними потрібно бути обережними, особливо на полірованих поверхнях, лакованих, а також фарбованих. Щоб позбавити себе від неприємностей, рекомендується спочатку протестувати губку на сумісність з поверхні, що очищається. Зберігати в недоступному для дітей місці.

УП и НП предоплата 150грн или полная оплата. Губки отправка с товарами для детей женщин и дома.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
slkad
На Клумбі 1 рік
Більше 10 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: протягом 2 дней