Іменний лист від святого миколая

В наявності
Нове
Замовте іменний лист від Святого Миколая - подаруйте своїм близьким шматочок справжнього, чарівного щастя, такого ж, як ми відчували у своєму дитинстві. Адже, немає краще віри в чудеса!
Пам'ятайте, як в дитинстві - ми писали листи святому Миколаю, не спали до 12-ї ночі, щоб дочекатися його і все намагалися вгадати, що ж буде під ялинкою ... Хто сказав, що святий Миколай не існує? Батьки, розвійте цей недобрий міф! Дайте знати святому Миколаю, що Ваша дитина хоче отримати від нього лист і вона його отримає!

Адже найголовніше - щоб діти були щасливі, щоб вони мріяли, вірили у чудеса та в себе, в те, що світ добрий і прекрасний, і в те, що їх заповітні мрії збудуться! Здійсніть одне з таких бажань Вашого чада - замовте іменний лист для Вашої дитини від Святого Миколая. Адже щира дитяча радість - найважливіше в святкову ніч. Ви можете змінювати текст листа, додати в нього подій з особистого життя Вашої дитини - впевнені, що таке знайти під ялинкою або отримати поштою такого листа Ваша дитина чекає найменше, а також, що емоції від такого привітання будуть просто невимовні!

Іменні листи від Святого Миколая можна замовити і для дорослих - рідних, близьких і колег по роботі! Порадуйте своїх близьких таким сюрпризом і їхні щасливі очі перевершать будь-які інші новорічні подарунки!
Для замовлення натисніть на якій мові бажаєте замовити лист:
на українській на русском фірмовий конверт
30грн 30грн 30грн

У вартість не входить ціна доставки.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
kraski_zhizny
На Клумбі 10 роки
Більше 90 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Justin, Самовивіз, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє