Пустушка frigg butterfly size 1 (0-6 m)

В наявності
Нове
FRIGG Butterfly нагадує форму метелика. Щит з хвилястими краями має великі отвори для повітря, а в середині ви знайдете круглий центр, який підкреслює елегантність пустишки.
Пустушка натхненна прекрасним метеликом. Не тільки на вигляд, а й за чарівним перетворенням. Щоб стати метеликом, гусениця зазнає процесу трансформації. Під час цього процесу гусениця залишається в коконі і, зрештою, розквітає гарним метеликом. Це чарівне перетворення є символом розвитку життя. Немовля також проходить через різні стадії розвитку в утробі матері, і в кінці процесу трансформації немовля народжується, щоб розцвісти у великому світі.
FRIGG Butterfly - пустушка анатомічної форми з соскою, що повторює форму рота. Пустушка розроблена таким чином, щоб чинити менший тиск на піднебіння, ясна і щелепи, і це найм'якший тип пустушки. Це знижує ризик кривих зубів та кривого прикусу. Ортодонтична конструкція ідеально підходить для підтримки правильного розвитку зубів, щелепи та піднебіння дитини.
Деталі пустушки FRIGG
100% дизайн в Данії
100% виробництво в Данії
Із забезпечення безпеки будь-яка пустишка FRIGG проходить ряд випробувань, що імітують стреси, яким піддається пустишка.
З нової соски SilkySoft™
Матеріал тримача: поліпропілен (PP)
Стандарт безпеки: EN1400 + тест A2
Силіконова соска FRIGG, розмір 1
Матеріал: медичний силікон з поверхнею SilkySoft™.
Розмір соски: 27 мм
Форма соски: Анатомічна
Рекомендований вік: 0-6 місяців

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство ЕС
299 грн
vkrovatke
На Клумбі 10 років
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 5 днів