Дитячий шампунь mustela

В наявності
Нове
Описання Дитячий шампунь

Батькам маленьких діток слід дуже дбайливо ставитися до вибору засобів для купання свого карапуза, адже багато хто з них здатний пересушити шкірний покрив, спровокувати алергію або, потрапивши в очі дитини, викликати сльози. Революційний дитячий шампунь Bebe Baby Shampoo від французького виробника Mustela є абсолютно безпечним засобом зі щадною дією, який допоможе вашому малюку всім серцем полюбити процес купання і зробить його волосся надзвичайно м'яким і шовковистим, а також надасть їм надзвичайно приємного запаху.

Шампунь від Mustela Bebe - це ідеальний гіпоалергенний засіб для щоденного миття дуже слабкого і тонкого дитячого волосся, адже він містить 93% компонентів органічного походження. Інноваційні миючі речовини делікатно очищають, сприяють надлегкому розчісування волосся і повністю знімають їх наелектризованість. Ексклюзивний запатентований компонент авокадо персеос забезпечує зміцнення шкірних бар'єрів та прискорює зростання нових волосків. А ромашковий екстракт відмінно пом'якшує епідерміс голови та локони, роблячи їх по-королівськи м'якими та приємними на дотик.

Спосіб застосування
нанесіть трохи шампуню на вологе волосся. Легко помасажуйте, потім змийте водою.

склад
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Coco-Glucoside, Glyceryl Caprylate, Peg-150 Distearate, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-10, Panthenol, Citric Acid, Potassium Sorbate, Matricaria) Flower Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Caramel.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Mustela (Мустела)
Наличие в наличии
Производство ЕС
Тип шампунь
210 грн
Olga29
На Клумбі 8 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє