Комплект постільної білизни у дитяче ліжечко de lux пудра

В наявності
Нове
Тканина – сатин Люкс якості! Дуже приємна до ніжної шкіри малюка, ідеально для новонародженого.
Повний набір з балдахіном – 4320 грн.
Без балдахіна – 3570 грн.
Набір постільної білизни в ліжечко складається з 7 предметів:
1. Захист із 4-х роздільних частин: 2 штуки 30 х 60 см та 2 штуки 60 х 120 см., наволочки на блискавці знімаються. Бортики прикрашають розкішне мереживо, бантики, вишивка.
2. Ковдра, 110 Х 90 см . (Утеплювач Есotton soft.)
3. Подушечка, 40 Х 60 см (наповнювач Есotton soft.)
4. Підковдра на блискавці, 110 Х 90 см
5. Наволочка, 40 Х 60 см
6. Простирадло на гумці, 120 Х 60 Х 15 см
7. Балдахін сітчастий, 4 м + знімний поясок, прикрашений мереживом та бусинками.
Комплект упакований у прозору каркасну валізу з ручками.

Підковдра, наволочка, простирадла та знімні чохли на блискавці, з натуральної бавовняної тканини. Простирадло ідеально повторює форму матраца в ліжечку. Дитина почуватиметься вільно, а мамі можна бути спокійною, що простирадло зафіксовано і ніде не сумнівається. Знімні чохли мають спеціальні зав'язочки для надійного кріплення до ліжечка, що гарантує безпеку дитини та акуратний зовнішній вигляд. Такий захист забезпечує відмінну циркуляцію повітря в ліжечку та оберігає малюка від протягів та небажаних забій. Наявність блискавки на бавовняних чохлах бортиків дозволяє прати окремо чохли і наповнювач.

Наповнювач бортиків - силіконізоване волокно, зашите в спеціальні чохли з флізеліну, які виконують роль "фільтра" для захисту дихальних шляхів малюка від попадання дрібних частинок волокна, а також захищають наповнювач бортиків від пилу, тому малюку завжди дихатиметься легко.

Ковдра та подушка з мікрофібри – пухнастої та ніжної тканини, приємної на дотик. Наповнювач ковдри та подушки – гіпоалергенне, легке, натуральне, бавовняне волокно Есotton soft. Ковдра невеликого розміру. У нього зручно укутати малюка і укласти в ліжечко, зберігаючи мамине тепло. Вага ковдри 250 гр. Вага подушки 120 гр.

Балдахін виконаний з найтоншої шестигранної легкої сіточки. Технологія в'язки розроблена фахівцями у сфері дитячих товарів. Завдяки такому підходу, балдахін чудово пропускає повітря, оберігаючи сон малюка від комах та вітру. Достатня прозорість дозволяє наглядати за дитиною. Завдяки легкій тканині, що струмує, створюється особлива затишна, ніжна атмосфера дитячої кімнати.

Догляд: підковдра, наволочка, простирадло, знімні чохли можна прати при температурі до 40 градусів з віджимом до 800 оборотів. Сушити вироби необхідно в розправленому вигляді, далеко від прямих сонячних променів та обігрівальних приладів.

Дніпро – можливий самовивіз.
Україною відправка Новою Поштою

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
vkrovatke
На Клумбі 10 роки
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 3 дней