Набір дитячої косметики та лаків для нігтів disney frozen ii

В наявності
Нове
FROZEN II Колекція з 20 предметів Включає 9 мерехтливих пудр, 2 блиску для губ, 2 лаки для нігтів, 2 крему для губ, 4 кільця для аксесуарів і роздільник для пальців ніг
Використання лаку для нігтів: під наглядом дорослих нанесіть на чисті нігті. Тільки для зовнішнього застосування. Уникайте контакту з очима. Не ковтати. Рекомендовано для дітей віком від 6 років.
БЛИСК І РОЗДІЙСНІСТЬ: Завдяки кондиціонуючим формулам, які розгладжують і зволожують ваші губи, Lip Smacker пропонує вам більш м’який бальзам для губ і блиск для губ. Вони збережуть губи м’якими та блискучими, а також допоможуть запобігти їх сухості, потрісканим і тріщинам. І робити чудові подарунки!
LIP SMACKIN': блиск для губ і бальзам для губ від Lip Smacker — ваш надійний вибір серед ароматизованих бальзамів для губ і ароматизованих блисків для губ з 1973 року, коли ми представили на ринку перший ароматизований бальзам для губ. Від солодкої вати до доктора Пеппера, у нас є ваш смак.
НАЙКРАЩИЙ СМАК НАЗАВЖДИ: з 1973 року ми даруємо посмішки на губах по всьому світу. Ми сподіваємося, що наші автентичні смаки, аромати та барвисті бальзами, блиски, лаки для нігтів і набори макіяжу зроблять вас щасливими!
Отримайте вибух краси з цією колекцією краси Disney. Ідеально підходить для чарівного макіяжу з ніг до голови!

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
650 грн
Janka
На Клумбі 8 роки
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней