Набір макіяжу для дівчинки-єдинорога townley із 8 предметів

В наявності
Нове
БЕЗПЕЧНІ ТА НЕТОКСИЧНІ: формули наших лаків для нігтів і блиску для губ створені на водній основі та мають аромат жувальної гумки, що робить їх безпечними для дітей віком від 3 років. Крім того, вони не брудняться і легко змиваються водою!
РІСУД ДЛЯ ЗНЯТТЯ ЛАКУ НЕ ПОТРІБЕН: наш лак швидко висихає та легко відшаровується після висихання, тому немає потреби використовувати агресивні хімікати чи піддавати вашу дитину дії шкідливих випарів стандартних засобів для зняття лаку.
ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ: цей універсальний набір для макіяжу включає балончик з блискітками для тіла, два лаки для нігтів, тюбик блиску для губ, компактний блиск для губ із пензликом, великий пензлик для макіяжу та кумедну сумку у формі єдинорога, де можна зберігати все.
ДАЙТЕ ВІЛЬ ЇЇ КРЕАТИВНОСТІ: цей набір із різними кольорами лаку, блиском для тіла та блиском для губ ідеально підходить для того, щоб дати волю уяві вашої дитини та створити неймовірно красивий образ.
БІЛЬШЕ РОЗВАГ ДЛЯ КОЖНОГО: будь то нічліг, вечірка з макіяжем або день народження, цей чудовий набір для макіяжу стане ідеальним заняттям, яким можна поділитися з друзями та створити спогади, які залишаться на все життя.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
650 грн
Janka
На Клумбі 8 років
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 днів