Зимовий дитячий комбінезон 255 m f14 bleu тм nano канада зимний детский термо комбинезон нано

В наявності
Нове
Канадський дитячий одяг торгової марки Nano це якісні, сучасні матеріали. Перевірені часом технології від DuPont, такі як Teflon - спеціальне покриття верхньої тканини і використання тканини Cordura в місцях особливого зносу роблять верхній одяг від Nano дуже стійким до екстремального зносу - активним дитячим іграм. Яскравий, привабливий дизайн враховує не тільки візуальні естетичні відчуття, але і практичні реалії. А саме - підбір кольорів і розташування декоративних елементів спроектовані так, щоб одяг не був марким або декорації не заважали її носити - зручність насамперед.

Особливості верхньої тканини
Кожне волокно у внутрішньому плетінні покрито тефлоновою плівкою. Це дозволяє дотримати водо- і грязе захисні властивості і не «закупорити» тканину. Між волокнами лишається невеличкий (nano-пори) простір для проходження повітря, але не води і бруду, які, завдяки слизькому покриттю Teflon просто скочуються з тканини.

Наповнювач
Всі моделі зимового верхнього дитячого одягу утеплені одним з кращих утеплювачів -Polyfill
Кількість наповнювача в куртці - 270 грам.
Кількість наповнювача в напівкомбінезонах - 240 грам.
Утеплювач нового покоління - Polyfill (Поліфілл) це новий високоефективний, що володіє підвищеною стійкістю до стиснення та забезпечує хорошу вентиляцію, що володіє прекрасними теплоізоляційними властивостями синтетичний матеріал. Легкий, теплий і міцний, він добре пропускає повітря і не вбирає вологу. Polyfill призначений для одягу активних видів спорту й відпочинку, що вимагає гнучкості і розтяжності.

Фурнітура
У виробах використовується фурнітура YKK. YKK- це одна з кращих фірм-виробників фурнітури в світі. Своє становище ця компанія завоювала завдяки винятковій надійності своїх продуктів.

Конструктивні особливості
Зимовий дитячий одяг від Nano призначений для носіння в температурному проміжку від -5 до -30 градусів за Цельсієм без додаткового утеплення.
Cordura застосована на колінах, внизу штанин (всередині), іноді застосовується на куртці, естетично не порушуючи вигляду виробу. Cordura - це супер міцна тканина з нейлонових ниток із посиленим плетінням. Застосовується у виготовленні спорядження для екстремальних видів спорту, у військовій екіпіровці. Її застосування гарантує жорстке «ні» стертим колінам!
Просочення Teflon від DuPont. На дотик просочена зверху тканина щільна, але не груба. Створює відчуття надійності, що підтверджується експлуатацією одягу.
Внутрішня тканина верхнього одягу - м'який антіпіллінговий (не скачується) фліс - еластичний, легкий, м'який трикотажний матеріал. Володіє унікальними властивостями терморегуляції. Матеріал приємний на дотик, швидко сохне, не втрачає своїх властивостей в процесі використання, має привабливий зовнішній вигляд. Гіппоалергенний.
Також в кожній моделі верхнього зимового одягу передбачені:
• Липучки на рукавах
• У напівкомбінезонах внизу є внутрішня додаткова штанина, трохи вище щиколотки, з гумкою для захисту від снігу.
• У напівкомбінезонах внизу є спеціальна шлевка з кнопкою, що дозволяє зручно регулювати довжину штанини.
• У куртці передбачена спеціальна потайна «шторка» із застібкою на кнопках, для захисту від задування вітру і снігу.
• Внутрішня кишеня.
• Нашивка всередині куртки, де можна написати ім'я дитини, або інші важливі для безпеки малюка дані, наприклад телефони батьків в разі будь - яких проблем.

куртка:
1. Внутрішнє оздоблення куртки - підкладка, підкладка рукавів, внутрішня обробка коміра і капюшона виконані з флісу;
2. Вітро-снігозахисна спідниця;
3. Внутрішня кишеня;
4. Регулювання «липучкою» манжета по обхвату;
5. Захисний клапан від вітру поверх блискавки;
6. Захист верху блискавки від контакту з шиєю;
7. Відстібний капюшон з додатковою кнопкою-застібкою на передній частині коміра;
8. Внутрішня снігозахисна манжета з лайкри в рукавах;

напівкомбінезони:
1. Регулювання брюк по довжині;
2. Вітро-снігозахисна спідниця штанин;
3. Регулювання брюк по талії;
4. Накладні бічні кишені (карго);
5. Регульовані помочи (підтяжки);
6. Оздоблення частин, що піддаються найбільшому зносу (задня частина брюк від пояса до середини стегна, коліна, низ брюк), виконане з Cordura.

Наявність розмірів уточнюйте. Заміри розмірів вказані в останньому фото.

Весь асортимент дивіться в моєму магазині «Модний Вулик»:
https://kloomba.com/users/862051/shop

Висилаю кожен день: Новою Поштою - доставка за рахунок покупця, післяплата Новой Поштой (передоплата авансу 150 грн. на карту ПриватБанку) УкрПоштою.

Оплата на карту ПриватБанку.

Вдалих Вам покупок! Завжди Вам радий!

Розміри
74
80
86
92
98
104
110
116
122
128
134
140
146
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Nano (нано)
Пол для мальчика
Наличие в наличии
Сезон зима
Производство Другие страны
Утеплитель термо
Тип раздельный