Настільна гра скуби ду soggy doggy, the showering shaking wet dog

Під замовлення
Нове
Soggy Doggy — це насичена діями, наповнена напругою настільна гра для дітей, яка весело проводить час у ванні. Візьміть 3 батарейки типу АА (не входять в комплект) і 2-4 гравці, щоб почати!
ДІЙСНО СТРУХУТЬ: гонка навколо дошки. Вимийте Соггі Доггі. Якщо він трясеться, він повертається до старту! Ця настільна гра для дітей займає лише 10 хвилин, але не дивуйтеся, якщо вони захочуть грати годинами.
ПРОДАНО БІЛЬШЕ 2 МІЛЬЙОНІВ ПРИМІТКІВ: Діти та сім’ї всюди люблять Soggy Doggy. Ця гра стала переможцем у номінації «Іграшка року» 2018 року, і тепер вона повернулася з новою вдосконаленою версією для всіх дітей віком від 4 років.
SPIN MASTER GAMES: Шукаєте ігри для вечора сімейних ігор? Наші іграшки та ігри пропонують широкий вибір від дитячих ігор до настільних ігор для дорослих, пазлів для дорослих і дітей та ігор на відкритому повітрі.
НАСТІЛЬНІ ІГРИ ДЛЯ СІМЕЙНОГО ВЕЧОРУ: переключіться на ігри у дворі, вечірки та ігри для пар. Не забудьте пазли на 1000 елементів для дорослих та карткові ігри для дорослих! Плюс настільні ігри для дітей 8–12 років та ігри для дітей 4–8 років.
Включає 1 Соггі Доггі, 1 каркас тіла, 1 ванну, 1 душову лійку, 1 ігрову дошку, 2 поворотні кронштейни, 4 механізми, 4 жетони, 1 кубик, інструкції
635

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
960 грн
Janka
На Клумбі 8 років
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 днів