Кросівки nike free 5. 0. устілка 24 см

В наявності
Б/В
В чудовому стані (б/у)
Фото реальні
Розмір вказано 39
Устілка 24 см
Ширина устілки 9 см
Виробництво Індонезія

Після багатьох років досліджень і розробок Nike вдалося створити кросівки, які створювали б відчуття природного бігу і одночасно захищали і підтримували стопу. Так з'явилися Nike Free – жіночі кросівки, які дозволяють стопі рухатись так, як закладено природою. Нові Nike WMNS FREE 5.0 – чергове досягнення команди дизайнерів та розробників. Модель має неймовірну гнучкість і легкість, а технологія Dynamic Nike Flywire забезпечує виняткову підтримку склепіння стопи без обтяження ваги кросівки.
Гумова підошва з протектором у вигляді шестикутників, неймовірно гнеться, виходить, що кросівки Nike WMNS FREE 5.0 можна згорнути в клубочок, при цьому ні на підошві, ні на верху кросівок не з'являться тріщини.

Язичок має незвичайну форму, він розділений на три частини, що сприяє зниженню тиску на гомілковостопний суглоб спортсменки під час руху. Жіночі кросівки для бігу Nike WMNS FREE 5.0 дуже зручні і в той же час міцні, також варто відзначити, що дана модель взуття має свій оригінальний дизайн, який підкреслить стиль їхньої власниці.

Розміри
39
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Nike (Найк)
Наличие в наличии
Застежка шнуровка
Материал синтетический материал
Производство Другие страны
Длина стельки (см) 24,00
670 грн
shakhnina
На Клумбі 12 років
Більше 100 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Делівері, Самовивіз, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє