Каталка лапка с ручкой синяя

В наявності
Нове
Дитяча машинка Лапка з ручкою (арт. 809) має кілька варіантів колірних рішень, тому право вибору залишається за дитиною. Фарба виготовлена ​​з натуральних матеріалів, без шкідливих домішок і компонентів. Пластик не викликає роздратування шкіри або алергії, цілком безпечний для дитячого здоров'я. Прогумовані колеса створюють всі зручності при їзді, а зручна ручка робить управління машинкою зручним.

За допомогою каталки можна навчати дитину правилам дорожнього руху, виховувати в ньому уважність і акуратність, прищеплювати любов до транспортних засобів і механізмів.

Іграшка на колесах для їзди і катання дітей, довжина - 990 мм, ширина - 380 мм, висота - 780 мм, маса - 3,1 кг, споживча упаковка - пакет з плівки ПВХ.

Дана модель іграшки виготовляється на основі машинки Лапка арт.758 технічний опис якої наведено вище, але для забезпечення максимальної безпеки дитини при катанні в конструкції іграшки передбачені підніжки з двох сторін в нижній частині шасі і надійне обмеження у вигляді замкнутого кільця, що одночасно встановлюється і фіксується на спинці і на кермі. На підлокітниках обмежувача з двох сторін розміщені тріскачки. На спеціальному кронштейні заднього бампера шасі встановлюється батьківська ручка. Така конструкція іграшки дозволяє використовувати її для дітей маленького віку з максимальною безпекою. Ігрові можливості іграшки розширюються за рахунок тріскачок і кнопки звукового сигналу.

Максимально допустиме навантаження - «30 кг» нанесена на іграшку.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Orion (Орион)
Наличие в наличии
Производство Украина
Родительская ручка есть
Формат машинка
Kievll
На Клумбі 8 роки
Більше 200 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє