Печінка тріски giana "tresci jatra" 115 г, чехія

В наявності
Нове
"Печінка тріски Giana ""Tresci jatra"" - смачний та корисний продукт, який багатий білками та вітамінами. Цей делікатес виробляється в Чехії за особливим рецептом з використанням найвищої якості тріски, виловленої біля ісландських берегів у водах Північної Атлантики.

Цей продукт добре поєднується з різноманітними стравами - можна вживати його як намазку на хліб з додаванням свіжих овочів, так і як складову частину страв. До прикладу, канапе з печінкою тріски порадують навіть найвибагливішого гостя. Дрібно наріжте цибулю, відкрийте консерву. У глибокій ємності збийте плавлений сир з вершками до утворення піни і посоліть суміш. Додайте печінку тріски та цибулю. Потім змастіть канапе отриманою кремоподібною масою та насолоджуйтесь делікатесом всього за 5 хвилин!

Печінка тріски Giana ""Tresci jatra"" є дієтичним продуктом, оскільки він містить менше жиру та калорій, ніж багато інших видів м'яса. Тому його можна вживати без жодних обмежень і в рамках здорового способу життя.
Замовляйте печінку тріски Giana ""Tresci jatra"" і насолоджуйтеся її відмінним смаком разом зі своїми близькими та друзями.

Вага: 115 грам

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство ЕС
Lontana
На Клумбі 7 роки
4 продажі
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє