Пілінг-сироватка для обличчя з aha-кислотою livesta, 30 мл/111501

В наявності
Нове
Активна пілінг-сироватка на основі гліколевої кислоти, гідролату чаїної троянди та екстракту моркви розроблена для вечірнього догляду за будь-яким типом шкіри (за виключенням шкіри з лущеннями та запаленнями).

Її основне призначення: вирівнювати мікрорельєф обличчя та оновлювати якість шкірного покриву завдяки м’якому відлущуючому ефекту.

Користуючись сироваткою регулярно, ти невдовзі помітиш, як:

• шкіра стала світлішою, поступово зникають постакне, шрами від прищів і пігментація

• обличчя розгладилось та помітно посвіжішало, зморшки стали менш помітними

• змінилась на краще структура шкіри, її колір та вигляд

• висипання та інші недосконалості з’являються набагато рідше
Країна виробництва УКРАЇНА
Застосування нанести невелику кількість пілінг-сироватки на очищену і суху шкіру обличчя під час вечірнього догляду. Залишити на 7-10 хвилин, потім ретельно змити пілінг ледь теплою водою. Увага! У перший день максимальний час використання 5 хв. На чутливій шкірі може бути легке почервоніння, незначне пощипування і печіння (уникати області навколо очей, губ, крил носа і слизових оболонок). Після використання засобу нанести заспокійливий крем. Застосовувати пілінг-сироватку 1-2 рази на тиждень з додатковим використанням сонцезахисного крему.
Застереження перед використанням рекомендуємо протестувати засіб на невеликій ділянці шкіри. Не слід наносити на ушкоджену шкіру! Уникати потрапляння в очі! УВАГА! Не наносити продукт на вологу шкіру. Пiсля застосування засобу потрібно використовувати сонцезахисний крем з високим фільтром SPF 30 і вище і, за можливості, зменшити час перебування на сонці. Якщо виникає значне подразнення – припинити використання і звернутися до лікаря. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
Dahynya_
На Клумбі 9 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє