Подушка для вагітних та годування 30х200 papaella

В наявності
Нове
Багатофункціональна подушка максимально оптимізує процес годування дитини з народження. Підтримує і маму, і дитину. Розміщує малюка на зручній висоті. Робить годування максимально комфортним у позиції лежачи, сидячи, напівлежачи. Підходить для годування груддю та з пляшечки.

Форма та розмір подушки дозволяють зручно розмістити малюка та підтримати спину матері. Подушка допоможе розслабитися та зняти напругу з м'язів. Зменшує навантаження на хребет. Частково звільняє руки.

Подушка для годування підходить для використання вже під час вагітності. Особливо актуальна в останньому триместрі. На неї можна закидати ноги, підкладати під живіт для сну на боці, підтримувати коліна чи ступні під час відпочинку.
Подушку під спину кладуть зменшення напруги в попереку. Вона допоможе максимально розслабитися та повноцінно відпочити, знайти свою комфортну позицію для сну. Оптимізує кровообіг та запобігає утворенню набряків.

Використовувати подушку для годування для подальшого розвитку малюка. Вона допоможе дитині опановувати навички сидіння. Буде зручним для денного сну, створюючи своєрідний кокон. Підтримає у позиції напівлежачи під час гри.

Подушка для годування зшита з натуральної 100% бавовни., бязь (матеріал верху) та антиалергенного поліефірного силіконізованого волокна у вигляді кульок (наповнювач). Вона м'яка, приємна на дотик, не здатна викликати алергію.

Наволочка подушки має застібку блискавка. Це дозволяє знімати її та прати частіше, ніж усю подушку, у міру забруднення. Тіло подушки теж має блискавку. Що дозволяє вибрати оптимальну висоту для комфорту матері та дитини.

Тіло подушки (внутрішня подушка та силіконізоване волокно), у разі потреби, також можна прати в сучасних машинах. Вони добре витримують температуру 40°C. Їх можна віджимати. Вся конструкція розрахована на інтенсивну експлуатацію, бездоганну чистоту та повну безпеку для чутливої ​​шкіри малюка.

Краї подушки мають кріплення, що дозволяє створити своєрідний кокон для малюка, який огорне дитину, не дасть впасти при спробах перевернутися. При необхідності подушка може бути досить компактною і зручною для зберігання.

Асортимент подушок має на увазі різноманітність кольорів, подушки мають різні веселі аплікації та витинанки.

Переваги подушки для годування
Оптимізація процесу годування
Подушка дозволяє розташуватися з максимальним комфортом під час годування. Підійде для годування грудьми та з пляшечки. У позиціях лежачи та сидячи.

Комфорт під час вагітності
дозволяє розслабитися та заняттям зручну позицію, що особливо актуально в останньому триместрі вагітності.

Гармонійний розвиток малюка
Подушка для годування підтримуватиме малюка на різних етапах його розвитку. Малята, що виросли на цих подушках, не бажають з ними розлучатися.

Зручна
форма подушки робить її багатофункціональною.

Оптимальний розмір
Розмір дозволяє розміститися з комфортом і мамі та дитині.

Безліч позицій для використання
Подушку можна використовувати у різних позах. Може підтримати живіт, спину, ступні, коліна. Розмістити малюка для годування оптимальну висоту.

Безпека
Використані матеріали є антиалергенними, безпечними для здоров'я, не здатними викликати подразнення на чутливій шкірі новонародженої дитини. Безпеку матеріалів доведено сертифікатом євро OekoTex. Продумана конструкція дозволяє

Тримати подушку завжди ідеально чистою. Верхній чохол на блискавці знімається для прання. У разі потреби можна прати всю подушку. Весь технологічний цикл виготовлення виробів здійснюється в Україні.

Колір подушки: рожевий блакитний, оранжевий, фіолетовий, сірий.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
volchenok
На Клумбі 8 років
Більше 30 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 днів