Повітряний тир пістолет із дротиками і літаючі мішені hover shot

В наявності
Нове
Увімкніть вентилятор і обережно помістіть один з кульок з пінопласту над шкірним з п´яти вихоров. Як за помахом чарівної палички, вони миттєво починають літати у повітрі.
Цікаве видовище!
Але веселощі на цьому ще не закінчуються.
Візьміть пістолет і завантажте в нього один із п´яти включених пінних дротиків. Витягніть петлю, щоб звести її, цілитеся за допомогою вбудованих прицілів, зробіть глибокий вдих і... ВОГОНЬ!
У вас є навички, щоб вибити всі пінопластові кульки одним пострілом? Вперед тренуватись! Захоплюючий, складний та веселий, незалежно від того, на якому рівні майстерності.
Hover Shot – це неймовірна пригода для стрільців усіх віків.
Новий вид гри для стрільби, помістіть м´яч на повітряну подушку, поверніть кнопку, щоб контролювати потік повітря, змініть висоту м´яча, збільште складність і дозвольте дітям насолодитися веселою та незвичайною грою.
Гра допомагає розвинути у дитини багато здібностей – допоможе покращити зоровий простір та розвинути координацію рук та очей.
А також допоможе покращити концентрацію уваги.
Працює від 4-х АА батарейок (батарейки не входять у комплект) так само працює від мережі ЮСБ кабель входимо в комплект.

Комплектація:
1 х бластер пістолет
1 x мета Hover Shot
1 х ЮСБ кабель
3 x пінні дротики
10 плавучих кульок.

Будь ласка, перевіряйте цілісність упаковки, зовнішній вигляд товару та його комплектацію у відділенні транспортної компанії. Після того як товар залишив відділення компанії перевізника претензії щодо цілісності товару та наявності пошкоджень НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
volchenok
На Клумбі 8 років
Більше 30 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 днів