Базова прктична футболка поло унікального бренду з німеччини puma.

В наявності
Б/В
Базова прктична футболка поло унікального бренду з Німеччини Puma.
Модель класичного прямого силуету. Відкладний комір та манжети виконані з трикотажу в дрібний рубчик. Укорочена планка на три гудзики. Пряма лінія подола. Виріб прикрашений вишитим логотипом бренду на грудях. Бавовняна тканина (піке) добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати, не викликає дискомфорту.
Футболка-поло - виграшний і перевірений часом атрибут гардеробу любителів стилю Casual, який незамінний як для дозвілля, так і для формальних зустрічей: простота ліній, базовий сірий колір і класичний крій вдало впишуться в будь-яку атмосферу.

Розмір М.
-довжина 73
-плечі 46
-пог 52

Puma – це не просто марка спортивного взуття та одягу з Німеччини. Це унікальний бренд, який майже 70 років допомагає світовим спортсменам ставати чемпіонами. Це ім'я, яке знає кожен житель Землі, що цінує комфорт, довговічність та індивідуальність в одязі та взутті.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. :two_hearts:
=:pushpin: Оплата:100% на карту Приват.
=:pushpin: Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Розміри
M
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Бренд Puma (Пума)
Наличие в наличии
Материал хлопок
Стиль повседневный
Производство Другие страны
val1109
На Клумбі 9 роки
Більше 300 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє