Pure biology revivahair кондиціонер для стимуляції росту волосся т випадання волосся 240 мл 27504

Під замовлення
Нове
укр пошта/нова пошта передплата 100грн, або повна оплата. відправка зазвичай 1/2 дні
містекспрес 100% оплата

Засіб для збільшення об'єму волосся для чоловіків та жінок, для запобігання випаданню волосся, зниження ваги та стимуляції росту волосся чоловіка та жінки

Наша багата базова формула з натуральних масел та екстрактів посилена двома запатентованими комплексами: аміно-кера NPNF та комплексом для стимуляції волосся 3HC. Ці комплекси, створені з використанням натуральних інгредієнтів, клінічно доведені для відновлення, зміцнення, збільшення об'єму та захисту волосся. Ця формула розроблена для підвищення здатності організму стимулювати ріст і захищати від пошкоджень та випадання волосся.

Amino Kera NPNF - ця комбінація амінокислот, отриманих з кератину, завдяки своєму молекулярно-масовому розподілу розроблена для більш глибокого проникнення у волокна волосся, ніж інші продукти на основі кератину.

Клінічно доведено, що він відразу ж зміцнює та відновлює пошкоджене волосся, одночасно зволожуючи та кондиціонуючи поверхню, забезпечуючи більш здоровий та повний вигляд.
Комплекс для стимуляції росту волосся 3HC - цей революційний комплекс складається з унікальної суміші активних інгредієнтів, отриманих зі стовбурових клітин, які стимулюють обмін клітин, які відповідають за регулювання розвитку волосяних фолікулів. Клінічно доведено, що він зміцнює волосся і зменшує його випадання на 21% всього за 3 тижні. Клінічно показано, що він збільшує тривалість життя волосяних волокон і збільшує кількість волокон, що ростуть.

Нанесіть на вологе волосся та масажними рухами нанесіть на шкіру голови. Залишіть на 30-60 секунд для глибокого та повного вбирання. Для профілактики: продовжуйте використовувати 2-3 рази на тиждень.

ІнгредієнтиAqua (вода), цетиловий спирт, стеариловий спирт, бегентримонія метосульфат, цетеариловий спирт, гліцерин, цетримонія хлорид, пропіленгліколь, полікватерніум-11, біотин, кератин амінокислоти, культура клітин плодів , гідролізований білок пшениці, олія лемонграсу (Cymbopogon schoenanthus), олія з цедри лимона (Citrus limon), олія з листя розмарину (Rosmarinus officinalis), олія шавлії (Salvia sclarea), кокосова олія (Cocos nucifera), олія з кісток ), гуар гідроксипропілтримонія хлорид, стеаралконію хлорид, токоферол (вітамін Е), пантенол, гуар гідроксипропілтримоній, хлорид натрію, ДМДМ гідантоїн.

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
slkad
На Клумбі 2 роки
Більше 10 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: протягом 2 дней