Рюкзак kite education tk22-700m(2p) tokidoki

Під замовлення
Нове
Рюкзак Kite Education TK22-700M(2p) Tokidoki
Оригінал, новий з бирками
Доставка Новою та Укр поштою!!!
Отправка після оплати на картку. Маю багато вдячних відгуків та високий рейтинг - це гарантія виконання замовлення!!!!

Шкільний рюкзак Kite TK22-700M(2p) – ортопедична напівкаркасна модель, виконана з міцного поліестеру.

Ефектний ліцензійний дизайн tokidoki з двома змінними панелями – мрія кожної дитини. Адже так чудово, коли рюкзак змінює вигляд під настрій! Збираючи портфель на завтра, можна самому вибирати малюнок, який його прикрашатиме. Один ранець і два різні дизайни: це цікаво, оригінально та зручно. Економія місця, часу та коштів за можливості сяяти у різних шкільних образах.

Яскравий, легенький та практичний рюкзак стане надійним напарником в навчанні та подбає про підтримання здорової постави.

Напівкаркасна конструкція прекрасно тримає форму, поєднуючи в собі легкість і стійкість. Щільні бічні панелі захищають вміст рюкзака від пошкоджень і допомагають дитині підтримувати порядок в рюкзаку. М'яка сторона полегшує загальну вагу на 15-20%.

Рюкзак схвалений німецьким Інститутом Здоров'я та Ергономіки IGR, рекомендований для дітей зростом 130 – 145 см (6-10 років).

Невелика вага, ортопедичні властивості та стильне оформлення – ще не всі переваги моделі. Продумана система організації простору з кишенями, роздільниками та органайзером допоможе дитині підтримувати канцелярію в ідеальному порядку. Бездоганна європейська якість відчувається в кожній деталі: від надійних блискавок до міцного текстилю.

Ціна 2399грн

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
antonina303
На Клумбі 12 роки
Більше 2000 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє