Рюкзак шкільний каркасний kite education harry potter hp21-531m ранець

В наявності
Нове
Арт. Harry Potter HP21-531M
Розмір, см 38x29x16
Вага, г 1000
Обєм, л 16

Каркасний ортопедичний рюкзак HP21-531M виконаний з міцного поліестеру. Модель призначена для школярів 6-8 років (зростом від 130 до 145 см).
Модель призначена для школярів 6-10 років (ростом від 130 до 145 см) і декорована ліцензійним дизайном Harry Potter. Передню панель прикрашають яскраві нашивки з емблемами чотирьох знаменитих факультетів: Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw і Slytherin. З таким рюкзаком можна відчути себе причетним до чарівного всесвіту Гаррі Поттера. Рюкзак порадує комфортом і оригінальним дизайном.
Система регулювання спинки під зріст дитини – унікальна перевага моделі. Рюкзак «росте» разом з дитиною і зможе довше радувати свого власника.
Модель HP21-531M отримала схвалення німецького Інституту здоров´я та ергономіки IGR.
Стильна обтічна форма «черепашка» відрізняється плавними обрисами. Щільна передня панель широко відкривається, що зручно для вилучення шкільного приладдя та для очищення рюкзака.
Рюкзак HP21-531M зовніергономічна спинка Ergo Kids з м´якими дихаючими подушечками, що знижують навантаження на поперек;широкі м´які лямки анатомічної S-подібної форми запобігають виникненню дискомфорту в плечах і сприяють підтримці правильної постави;система регулювання спинки під зріст дитини;нагрудний ремінь, який бере участь в правильному розподілі ваги і фіксує рюкзак, щоб він не спадав з плечей;ущільнена ручка-переноска і петля для зручного підвішування на гачок;прогумоване посилене дно з ніжками – стійке, не деформується під вагою підручників, при необхідності легко очищується вологою серветкою;бічні кишені на гумці для пляшечки з водою або термоса;світловідбивачі з усіх боків вироби – для безпеки на дорозі в темний час доби;високоякісні зносостійкі блискавки, тактильно приємні пуллери з гумовим напиленням;декор: об’ємні нашивки.Рюкзак HP21-531M всередині2 основних відділення на блискавці;система внутрішніх роздільників забезпечує порядок, грає важливу роль в правильному розподілі ваги;1 карман на гумці, адаптований під розмір пенала або ланчбокс;кишеня для телефону, знімна ключниця і органайзер для канцелярських дрібниць;міцна брендована підкладка;відділення з плюшем для планшета;поле для персональних даних.До рюкзака ідеально підходить пенал Kite HP21-622 та сумка для взуття Kite HP21-600M у цьому ж дизайні.
Шкільний рюкзак Kite 2021 дарує впевненість у тому, що аксесуар дитини – якісний, надійний і безпечний. Кожна модель проходить випробування на зносостійкість і міцність.

Відправка за рахунок покупця: Новою Поштою, післяплата Новою Поштою (передплата авансу 200 грн. на карту ПриватБанку); УкрПоштою; Джастін
Оплата на карту ПриватБанку.
Вдалих Вам покупок! Завжди Вам радий!

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Modvulyk
На Клумбі 9 роки
Більше 1000 продажів
Топ 1% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 5 дней