Щенячий патруль aqua pups, автомобіль з фігуркою чейза

В наявності
Нове
ФІГУРКА ЧЕЙЗА: одягнений у синю форму гідрокостюму Aqua Pups, у комплекті з шоломом і рюкзаком, Чейз готовий до захоплюючих рятувальних місій у удаваному морі!
ТРАНСФОРМАЦІЯ ІГРАШКОВИХ ТРАНСПОРТНИХ АВТОМОБІЛІВ: Машина порятунку акул Чейза швидко перетворюється в режим порятунку! Просто закрийте купол автомобіля, щоб активувати крила та спинний плавник, перш ніж кинутися на допомогу!
ЗАПУСТІТЬ РЯТУВАЛЬНИЙ СНАРЯД: коли настане час для захоплюючої рятувальної місії, зарядіть рятувальні снаряди в їхні пускові установки, а потім натисніть кнопки, щоб запустити обидва снаряди та врятувати ситуацію!
ЗБЕРІТЬ ЇХ УСІХ: розширте свою колекцію іграшок PAW Patrol для дівчаток і хлопчиків іграшковими вантажівками, фігурками, машинками, литими під тиском, іграшками-динозаврами, м’якими тваринами, настільними іграми, пазлами тощо!
ІГРАШКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ТА ІГРАШКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ: дошкільні іграшки та іграшки для малюків «Щенячий патруль» — чудові подарунки для дітей, які люблять грати з машинками, іграшковими фігурками та ігровими наборами як альтернативу лялькам чи потягам.
Включає: 1 рятувальну машину, 1 фігурку погоні, 2 снаряди
605

Характеристики
Состояние новое
Бренд Spin Master (Спин Мастер)
Наличие в наличии
Материал пластик
Вид экстренные службы
880 грн
Janka
На Клумбі 8 роки
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней