Щенячий патруль aqua pups marshall transforming катер з фігуркою маршала

В наявності
Нове
ФІГУРКА МАРШАЛЛА: одягнений у свою червону форму гідрокостюму Aqua Pups, у комплекті з шоломом і рюкзаком, Маршалл готовий до захоплюючих рятувальних місій у удаваному морі!
ТРАНСФОРМАЦІЯ ІГРАШКОВИХ ТРАНСПОРТНИХ МАШИН: рятувальна машина Маршалла з дельфінами швидко перетворюється в режим порятунку! Просто закрийте купол автомобіля, щоб активувати крила та спинний плавник, перш ніж кинутися на допомогу!
ЗАПУСТИТИ РЯТУВАЛЬНИЙ СНАРЯД: коли настане час для захоплюючої рятувальної місії, завантажте рятувальний снаряд у пускову установку, а потім натисніть кнопку, щоб запустити снаряд і врятувати ситуацію!
ЗБЕРІТЬ ЇХ УСІХ: щоб було веселіше, збирайте всі іграшки PAW Patrol, такі як дитячі іграшки Aqua Pups, іграшки з фільмів PAW Patrol, іграшки-дракони, м’які тварини, іграшкові фігурки та ігрові набори (кожна продається окремо)!
ІГРАШКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ТА НАВЧАЛЬНІ ІГРАШКИ: плюшеві іграшки та машинки PAW — це дошкільні іграшки для хлопчиків і дівчаток, які люблять конструювати іграшки! Чудові подарунки для дітей, як альтернатива лялькам, іграшкам-динозаврам або набору поїздів.
Включає: 1 рятувальну машину, 1 фігурку Маршала, 1 снаряд
509

Характеристики
Состояние новое
Бренд Spin Master (Спин Мастер)
Наличие в наличии
850 грн
Janka
На Клумбі 8 роки
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней