Щенячий патруль, іграшкова машина-трансформер rescue knights marshall з колекційною фігуркою

В наявності
Нове
АВТОМОБІЛЬ ОБМЕЖЕНОГО ВИДАННЯ: Автомобіль Маршалла має автентичну графіку та деталі дракона. Батарейки не потрібні, тому ви можете почати роботу прямо з коробки. Чудовий подарунок для дітей від 3 років.
КОЛЕКЦІЙНА ФІГУРКА: одягнений у червоні обладунки Лицарів-рятувальників, Маршалл запалився і готовий до порятунку. Об’єднайтеся з Маршалом і готуйтеся до насичених подіями середньовічних пригод!
РОБОЧИЙ ІНСТРУМЕНТ: автомобіль Rescue Knights від Маршалла, натхненний драконами, готовий до дії! Натисніть на спойлер, щоб вискочила пускова установка, потім зарядіть два снаряди та натисніть кнопку, щоб запустити!
ЗБЕРІТЬ ЇХ УСІХ: щоб отримати ще більше задоволення, зберіть усі іграшки PAW Patrol, такі як дитячі іграшки Big Truck Pup, іграшки з фільмів PAW Patrol, іграшки-дракони, м’які тварини, іграшкові фігурки та ігрові набори (кожна продається окремо).
ІГРАШКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ТА НАВЧАЛЬНИХ ІГРАШОК: дитячі іграшки, ігрові набори, м’які тварини та машинки «Щенячий патруль» — це іграшки для хлопчиків і дівчаток, які люблять будувати іграшки, чудовий подарунок для дітей від 3 років, як альтернатива лялькам, іграшкам-динозаврам або набору поїздів.
Включає: 1 розкішну машину, 1 фігурку, 2 снаряди 120

Характеристики
Состояние новое
Бренд Spin Master (Спин Мастер)
Наличие в наличии
Материал пластик
600 грн
Janka
На Клумбі 8 років
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 днів