Щенячий патруль машинка-трансформер rubble's deluxe з фігуркою кремез

В наявності
Нове
ІГРАШКОВИЙ АВТОМОБІЛЬ, ЩО ТРАНСФОРМУЄТЬСЯ: штовхніть боком розкішний автомобіль Rubble, і цементомішалка перетвориться на снарядну установку! Усі іграшкові машинки з фільму «Щенячий патруль» мають свою унікальну трансформацію, як у фільмі!
ПУСКОВИЙ ПРИСТРОЙ ДЛЯ РУБЛІЙНИХ М'ЯЧІВ: Завантажте снаряди для руйнівних куль Rubble (2 в комплекті) і натисніть кнопку, щоб запустити для більших і сміливіших порятунків! Ця весела іграшка «Щенячий патруль» оживляє дію фільму.
ФІГУРКА РУББЛА: Одягнений у свою кіноформу, Раббл готовий до насичених діями порятунків! Об’єднайтеся з рештою фігурок цуценят та їхніми розкішними транспортними засобами (кожен продається окремо)!
ЗБЕРІТЬ ЇХ УСІХ: щоб отримати більше задоволення, зберіть усі іграшки PAW Patrol, як-от дитячі іграшки Big Truck Pup, іграшки з фільмів PAW Patrol, іграшки-дракони, м’які тварини, іграшкові фігурки та ігрові набори (кожна продається окремо).
ІГРАШКИ ДЛЯ НАВЧАННЯ ТА НАВЧАЛЬНИХ ІГРАШОК: плюшеві іграшки та машинки PAW — це дошкільні іграшки для хлопчиків і дівчаток, які люблять конструювати іграшки! Чудові подарунки для дітей, як альтернатива лялькам, іграшкам-динозаврам або набору поїздів.
606

Характеристики
Состояние новое
Бренд Spin Master (Спин Мастер)
Наличие в наличии
Материал пластик
Вид строительная техника
880 грн
Janka
На Клумбі 8 роки
Більше 900 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата
  • Повернення та обмін: протягом 14 дней