Spin master purse pets интерактивная мини сумочка кошелек 6064315 micros fuzzy bunny bb stylish

В наявності
Нове
Оживіть свій стиль по-новому! Представляємо Micro Purse Pets: міні-гаманці невеликого розміру, але чудового стилю! Кожна з цих крихітних сумочок має свій унікальний вигляд, очі в стилі поп-арту, які перевертаються, коли ви відкриваєте та закриваєте блискавку! Нова колекція Micro Purse Pet включає 6 різних тварин і унікальні тканини: денім, м’який плюш Sherpa, голографічний лакований шкірозамінник, блискучі акценти та багато-багато іншого.
Від зайчика до тигра до їжака - знайдіть ідеальну мікро-сумку, щоб завершити свій образ! Є навіть ймовірність, що ви знайдете рідкісну гумку у своїй сумочці! Потягніть металеві знаки відзнаки Purse Pets, щоб відкрити свою супер-милу сумочку і подивитись, як він весело й зухвало закочує очі! Застебніть блискавку, і вона закотить очі мрії, коли ви перевірите свій чудовий стиль. Завдяки модним деталям, є так багато способів використовувати вашу сумочку для домашніх тварин Micro Purse. Прикріпіть його до однієї з великих сумок Purse Pets (продається окремо) або до свого рюкзака. Ви також можете носити його на зап´ясті.
Поєднуйте різних домашніх улюбленців з мікрогаманцем і поєднуйте їх з будь-яким образом!
Ці аксесуари для дівчаток ідеально брати з собою куди завгодно – їх висота 3 дюйми, ширина 3,25 дюйма та глибина 2 дюйми.
Портмоне Pets і Micro Purse Pets — чудовий подарунок для дівчаток від 5 років. Зберіть їх усі (кожен продається окремо) і висловіть свій стиль за допомогою Micro Purse Pets!

від 5 років

Характеристики
Состояние новое
Бренд Spin Master (Спин Мастер)
Наличие в наличии
750 грн
xadid
На Клумбі 10 роки
Більше 1000 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє