Срібний шампунь для освітленого, мелірованого та сивого волосся zenix, 30 мл/410101

В наявності
Нове
Срібний шампунь ефективно нейтралізує небажаний жовтий підтон світлого, блондованого, мелірованого та сивого волосся. Він надає світлому від природи або сивому волоссю благородного яскравішого відтінку, а також зберігає насиченість кольору освітленого або мелірованого волосся. Кератин у складі шампуню підтримує здоровий стан прядок. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.
Країна виробництва ТУРЕЧЧИНА
Застосування Для зовнішнього використання нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся масажними рухами. Ретельно змити теплою водою. Щоб ефективніше позбутися жовтизни, рекомендується протримати шампунь на волоссі 2-3 хвилини. Використовувати не менше 2 разів на тиждень. Якщо після застосування на руках залишиться синій колір, вимити руки одразу після нанесення.
Застереження Перед застосуванням бажано вдягнути рукавички. Використовувати тільки для корекції кольору волосся. Не наносити на пошкоджену або подразнену шкіру голови. Засіб може викликати алергічну реакцію. Уникати прямого контакту з очима. У разі потрапляння в очі промити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці за кімнатної температури. Не використовувати після закінчення терміну придатності.

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Турция
Dahynya_
На Клумбі 9 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє