Супер велосипед велобіг трансформер colibro 6в1

В наявності
Нове
6 В 1 - ТРИХКОЛІСНИЙ І ШВИДКІСНИЙ ВЕЛОСИПЕД
Триколісний – для дітей віком від 1 до 2 років. У цій конфігурації велосипед має рознесені педалі та задні колеса. Спинка та штовхач демонтуються. Сидіння підганяється під ріст дитини, щоб легко діставати до педалей злегка зігнутими ногами. Триколісний велосипед безпечний і вчить плавно крутити педалі.
Біговел – для дітей від 3 до 4 років. Завдяки інноваційній запатентованій системі натисканням всього 3 кнопок і без розбирання будь-яких елементів ви можете перетворити триколісний велосипед на практичний біговел. Все, що вам потрібно зробити, це поєднати задні колеса в одне стійке подвійне колесо і зняти педалі.
Двоколісний велосипед із штовхачем – для дітей від 4 до 5 років. Коли дитина вчиться кататися велосипедом самостійно, важливо, щоб у батьків була можливість страховки. Завдяки штовхачеві, встановленому на задній частині велосипеда, батьки можуть підтримувати велосипед у вертикальному положенні, коли дитина втрачає рівновагу. У цій конфігурації педалі вмонтовані в переднє колесо, задні колеса підключені, сідло та кермо адаптовані до росту дитини.
Двоколісний велосипед – для дітей віком від 4 до 5 років. Як тільки ваша дитина освоїть рівновагу на біговелі та обертання педалей на двоколісному велосипеді з штовхачем, він або вона зможе кататися самостійно під пильним оком дорослих. У цій конфігурації педалі прикріплені до переднього колеса, а сідло та кермо пристосовані до росту дитини, таким чином створюється двоколісний велосипед з педалями.
Завдяки цій функції TREMIX UP на довгий час може стати улюбленою іграшкою дитини.
Педалі розбираються натисканням лише однієї кнопки і жодних інструментів для цього не потрібно. Біговел вважається найкращим способом навчитися кататися на велосипеді. Ваша дитина швидко навчиться тримати рівновагу, а перехід на звичайний двоколісний велосипед буде простою формальністю. У цій комплектації розбираються педалі, спинка та напрямна (штовхач).
Основні переваги велосипеда 6-в-1 TREMIX від Colibro:
- цілих 6 різних комплектацій, що дозволяють використовувати велосипед тривалий час,
- проста і не потребує інструментів система трансформації велосипеда,
- шини з гумовим протектором для відмінного зчеплення (будьте обережні з аналогічними виробами з колесами з ЕВА, які не забезпечують зчеплення на мокрій та слизькій поверхні!),
- гумові нековзні накладки на кермо,
- міцна конструкція, що легко витримує вагу навіть 5-річної дитини,
- регулювання висоти сідла та відстані між кермом та дитиною,
- спортивний стиль,
- Ідеальний подарунок для будь-якого випадку,
- оббите м'яке сидіння зі знімною спинкою та ременями безпеки.
Є відеоогляд.
Замовляй в інстаграм чи на та отримай безкоштовну доставку!

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Colibri (Колибри)
Наличие в наличии
Производство ЕС
Родительская ручка есть
Материал колес резина без камеры
vkrovatke
На Клумбі 10 роки
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 5 дней