Сумка портфель

В наявності
Б/В
#сумка #портфель #чорнасумка #bag
Для стильних ділових леді вінтажна статусна шкіряна сумка- портфель/ месенджер формату А4 :briefcase: виготовлена з високоякісної шкіри та виконана у строгому класичному стилі - є дуже потрібним та практичним аксесуаром:exclamation: :briefcase: Ця сумка дуже стильно виглядає, якісно зроблена і гармонійно виглядає з будь-яким одягом, а завдяки своїй формі - комфортна в носінні:exclamation: Зручно розташовані відділення та зовнішні і внутрішні кишені на блискавках дозволять розкласти потрібні предмети та папери А4 у строгому порядку. Усередині одне вмістке автономне відділення з кишенею на блискавці збоку. На передній панелі розташована одна велика накладна кишеня на кнопці, і ще одна кишеня на блискавці. Сумка закривається на перекидний клапан та металевий замок.
З тильного боку знаходиться кишеня на блискавці, та під клапаном один карман з кишенею на блискавці.
Надійна жорстка ручка для перенесення сумки у руці - 24 см.
У комплекті з виробом є знімний плечовий ремінь -140 см з можливістю регулювання довжини та карабінами, що обертаються, кріпиться за 2 петлі . Підкладка виконана з щільної, приємної на дотик тканини, типу замші.
Матеріал: натуральна шкіра. Колір чорний.
Розмір: Ш х В х Г: 32 х 26 х 15 см. Виробник: Rovicky, Італія.
Якісну, професійну стильну чорну сумку-портфель :briefcase: для документів формату А4 неможливо переоцінити, бо без неї навіть сам образ сучасної ділової бізнес-леді буде неповним:exclamation: :lipstick: Вона має бути не тільки стильною, а й виготовляється з міцного матеріалу, вписуватися в загальний стиль одягу, і що важливо - бути вмісткою:exclamation:

Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Производство ЕС
680 грн
KAMIL_LA14
На Клумбі 7 роки
Більше 100 продажів
Топ 10% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Мeest Express, Самовивіз, Інші способи доставки
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє