Безсульфатний зміцнюючий шампунь з часником та женьшенем thalia, 500 мл/220117

В наявності
Нове
Формула шампуню насичена екстрактами часнику та женьшеню, які ефективно протидіють рясній втраті волосся та відновлюють локони від коренів до кінчиків.

Ці рослинні екстракти ефективно зміцнюють корені волосся, роблять ваші локони шовковистими та блискучими. Крім того, активний склад шампуню попереджає появу небажаних утворень на шкірі голови та волоссі. Завдяки вмісту провітаміну, гідролізованого білка та фітокомплексу AHL, отриманим із 24 різновидів рослин, продукт ефективно запобігає випадінню, відновлює водний баланс та структуру волосин, роблячи прядки значно еластичнішими і сильнішими.

Шампунь особливо рекомедований в міжсезоння (осінньо-весняний період), коли спостерігається посилене випадіння волосся.

Підходить для щоденного використання. Не містить консервантів, парафінових масел, сульфатів, лугів, парабенів та шкідливих для здоров’я речовин.
Країна виробництва ТУРЕЧЧИНА
Застосування Для зовнішнього використання нанести шампунь на вологе волосся масажними рухами до появи піни, залишити мінімум на 5 хвилин. Впродовж цього часу масажувати шкіру голови та волосся для належного поглинання активних компонентів. Змити теплою водою. Рекомендується використовувати шампунь регулярно кожні 2 дні для досягнення бажаних результатів у боротьбі з випадінням волосся.

Характеристики
Состояние новое
Бренд Thalia (Талия)
Наличие в наличии
Производство Турция
Dahynya_
На Клумбі 9 років
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє