Туш для вій силіконова j’erelia. чорна

В наявності
Нове
Артикул: 09104
Об'єм: 10 мл
Серія: J’ERелия
Універсальна туш глибокого класичного чорного кольору надає віям чудовий обсяг і довжину, робить вії красиво вигнутими. Туш легко наноситься, огортаючи кожну вію від самої основи до кінчиків, не утворюючи грудочок. Не склеює і не обтяжує вії, тримається тривалий час, не обсипаючись і не розмазуючись.

Туш містить в своєму складі силікони, основна функція яких - заповнювати структуру і вирівнювати поверхню кожної вії, надаючи їй красиву вигнуту форму. Завдяки силіконам туш не обтяжує вії, зберігає їх у підкрученому стані протягом усього дня, не тече під дощем, стійка до сліз і не залишає слідів на верхньому віці. При цьому дуже легко змивається, не утворюючи розводів навколо очей.

Пальмова олія та масло жожоба дарують ніжний догляд і турботу: зволожують, живлять і зміцнюють, захищають від згубної дії ультрафіолету.

Результат застосування туші - здорові, красиво вигнуті, пишні вії, виразний погляд.

Містить: пальмову олія і масло жожоба.

Пальмова олія – олія з м'якоті плодів масличної пальми. Володіє яскраво вираженим зволожуючим ефектом, захищає вії від пересихання і ламкості.

Масло жожоба – завдяки вмісту великої кількості протеїнів, жирних кислот, вітамінів і мікроелементів є неперевершеним засобом для зміцнення і зростання здорових вій.

Склад
Склад: Вода дистильована, Парафін, Гліцерин моностеарат, Поліметилсилоксан, Стеаринова кислота, Диметикон, Гідрогенізована пальмова олія, Гідрогенізоване масло жожоба, Пропіленгліколь, Пігмент.

Ingredients: Distilled water, Paraffin, Polymethylsiloxane, GlycerinMonostearate, Stearic acid, Dimethicone, Hydrogenated palm oil, Hydrogenated jojoba oil, Propylene glycol, Pigment.

Як застосовувати
Рівномірно нанесіть туш на вії, проводячи щіточкою від основи до кінчиків вій.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
158 грн
NataNta
На Клумбі 8 років
Більше 700 продажів