Vtech развивающий stem набор трек с шариками 80-519300 marble rush raceway set

В наявності
Нове
Приготуйтеся до дивовижних гонок разом зі STEM-набором від торгової марки VTech! Ганяйте кульки лабіринтом і долайте перешкоди! Представлений конструктор складається з 78 елементів з колірним кодуванням. У наборі ви знайдете стартові ворота зі світловими та звуковими ефектами, шалену 360-градусну петлю, запаморочливі треки, лабіринт з деренчливими кілочками та основи, що легко з´єднуються одна з одною.

Простий у використанні посібник за рівнями містить три варіанти складання, від простого до складного. Крім того, ви маєте можливість створювати свої варіанти. Коли будівництво буде завершено, киньте 5 кульок у стартові ворота та запустіть їх. Спостерігайте за їх швидким бігом, за тим, як вони огинають круті повороти і проходять через лабіринт з кілочків. Влаштовуйте змагання з друзями або членами сім´ї, щоб змусити кульки рухатися та повертатися до початку.

Помістіть кульки в музичні стартові ворота, дочекайтеся, поки засвітиться зелене світло і натисніть на прапорець, щоб почати гонку двома доріжками до фінішу.

Створюйте захопливі трюки, запускаючи кульки в дію за допомогою крутих деталей, таких як пускова установка, лабіринт з деренчливими кілочками і запаморочлива петля на 360 градусів.

Барвисті деталі та покрокові інструкції спрощують складання завдяки 3 рівням від початкового до просунутого.

Переваги:
Дрібна моторика.
Пізнавальний інтерес.
Логіка.
Навички конструювання.
Фантазія та уява.
Розширення кругозору.
Спільна гра.

Комплектація:73 деталі.Інструкція.

Характеристики
Состояние новое
Бренд VTech (ВиТеч)
Наличие в наличии
Тип трек
xadid
На Клумбі 10 років
Більше 1000 продажів
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє