Рейтинг за 90 днів
Гарних відгуків
100%
Прийнятих замовлень
50%
Частота відповідей
100%
Час відповіді
пара часов
Самі найкращі рекомендації продавцю:grinning: все оперативно і вчасно відправлено. Вже не вперший раз купляю тут вишиваночки і всім рекомендую!
Біла блуза для дівчинки з традиційною вишивкою
Дуже якісний товар, приємна тканина і гарна вишивка! Дякую !
В черговий раз із задоволенням рекомендую саме цього продавця - відповідальний, приємний у спілкуванні. Замовлення було доставлено в обумовлені терміни. Від співпраці - тільки позитив))) Дякую величезне! Удачі Вам і процвітання!)))
Жіноча сорочка вишиванка (409)
Вишиванка - просто витвір мистецтва. Зараз на хвилі патріотизму досить великий вибір, але тут - абсолютно ексклюзивні речі.
Рекомендую всім хто хоче придбати якісну і неймовірно гарний одяг! Окремо дякую за терпіння, розуміння і звісно ж відправку в іншу країну. Хороших вам угод і гарних клієнтів! Всім миру і добра!
Дуже Дякую!!! Я у захваті! Бажаю Вам хороших клієнтів, миру та злагоди!!! Все буде добре! :blue_heart::yellow_heart:
Замовлення відправлено дуже швидко. Якісна тканина. Я залишилася в захваті від своєї вишиванки. Рекомендую!!!
Дякуємо за крутезну вишиванку! Дуже приємний продавець, швидка доставка і море щастя у дитини від покупки!
Рекомендую доброзичливого і порядного продавця! Замовлення було оброблене і відправлене в найкоротші терміни. Опис товару повністю відповідає дійсності, розмірна сітка точна.
Жіноча оригінальна вишиванка “bellflower”
Сорочка - це просто витвір мистецтва, шедевр!!! Вживу вона значно краща, ніж на фото, - дуже якісний пошив, сіла точно по фігурі, візерунок абсолютно ексклюзивний, а кольори яскраві і соковиті! Дякую величезне! Удачі Вам і процвітання!))) Всім миру і злагоди!!! Слава Україні!!!
Ответственный и порядочный продавец!!! Дочка безумно довольна! Однозначно рекомендую к сотрудничеству!
Вишита лляна сукня для дівчинки
На рост 136 взяли 146 - с небольшим запасом. Качество супер!
Тільки найкращі рекомендаці! Замовляю не вперше і завжди задоволена. Одяг якісний і дуже красивий. Постійно отримую компліменти)
Продавця рекомендую. Все пройшло на вищому рівні
Яскраве дитяче плаття з оригінальною вишивкою
Замовила в цьому магазині вишиванку для донечки. Сукня дуже гарна і якісна. Дякую вам за чудову річ.
Я очень рада, что остановила свой выбор именно на этой вышиванке. Ее невозможно не заметить. Спасибо огромное продавцу, мы успели в срок, и были самыми красивыми) Удачных продаж!
Очень порядочный и вежливый продавец, всем рекомендую! Вышиванка тоже замечательная, отличного качества и красивая.
Рекомендую как ответственного и вежливого продавца. На все вопросы отвечает быстро. Товар сооветствует описанию. Покупкой очень довольна
Біла блуза для дівчинки з традиційною вишивкою
Вышиванка отличного качества. Размер полномерный. Ткань не жесткая и приятная к телу. Немного чувствуется обратная сторона вышивки орнамента, но не критично
Чудова вишиванка. Швидка відправка. Дякую)
Рекомендую! Замовляю для своєї сім'ї і на подарунки рідним. Якісні речі і дуже гарні. Швидка доставка. Неодмінно замовлятиму ще.
Продавця можу сміливо рекомендувати!Якісний виріб і дуже швидка відправка)
Продавца рекомендую на все 200% Покупала за два дня до виступа и просила срочную отправку в виходной день,всьо пришло во время! Спасибо!!!
Большое спасибо за шикарную вышиванка и за оперативность!!!
Вишиванка для хлопчика (025)
Долго выбирала, но осталась очень довольна!) Очень красивая и качественная вышиваночка!!!
Рекомендую! - і продавця, і товар! Сорочка просто :fire:!
Замовляли сімейний комплект вишиванок (тато, мама, син). Замовлення було відправлено дуже швидко. Якісна тканина та вишивка. Ми залишилися в захваті від своїх вишиванок. Рекомендуємо!!!
Найприємніші враження від отриманих вишиванок, якість відмінна. З розмірами допомогли визначитися менеджери. Сорочки підійшли ідеально. А ще треба відмітити оперативність: товар був відправлений через дві години від часу замовлення, отримала наступного дня. Дякую і рекомендую іншим завітати до цього магазину.
Товар хорошої якості. Продавець відповідальний, відповів на всі питання, швидко опрацював замовлення та відправив. Рекомендую!!!
Якість просто супер! Дякую! При виникленні питань дуже оперативно відповідає. Рекомендую до співпраці!
Замовляла вишиванку чоловічу і дитячу, продавець відповідальний, був завжди на зв'язку, якщо треба поміняють на потрібний розмір. Тканина класна, пошито якісно. Дякуємо! Рекомендую!)
Я щиро дякую за такі якісні речі! Подарувала чоловіку вишиванку на новий рік, вона прекрасна! Незвичний оригінальний дизайн, якість вишивки, тканина - все ідеально! Дякую продавцю за допомогу і поради при покупці, швидкі відповіді, відправку! Перепр за вишиванками тільки до вас!
Товар соответствует описанию, доставка оперативная. Очень довольна продавцом. Рекомендую
Сорочка для хлопчика Млад (льон білий)
Товар соответствует описанию, доставка оперативная. Очень довольна продавцом. Рекомендую
Дякую за гарний товар ! Продавець хороший і добросовісний, відповідає швидко. Допомогли правильно підібрати розмір, відправили відразу після оплати. Рекомендую до співпраці
Гарний і надійний продавець, якісний одяг з національними мотивами:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Дякую за плаття.Все чудово.Всім рекомендую....:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Товар соответствует описанию, доставка оперативная. Очень довольна продавцом. Рекомендую
Ответственный продавец, я моментально получала ответы на вопросы.Замеры и описание указано верно. Заказ выполнен очень быстро. Рекомендую продавца и товар!
Вишиванка для дівчинки (6031)
Очень красивая и качественная вышиванка! Сложно было найти такой фасон с отменным качеством. Полностью довольна, спасибо!
Вишиванка для дівчинки
Она шикарная! Просто огонь! На ребёнке под брючки великолепно! Качественная, красивая вышивка, очень довольна покупкой!
Вишита краватка виявилася прекрасною. Буду повертатися до цього магазину багато разів, тому що тут працюють уважні та порядні люди.
Однозначно рекомендую! Не перший раз вже роблю покупки! Вишиванки якісні, з натуральної тканини, акуратна вишивка.
Спасибо за оперативность) Вышиванки очень крутые. Успехов и процветания вам!
Отличный магазин! Качество на высоте! Отношение к клиентам на высшем уровне! Спасибо за красивейшую вышиванка! Рекомендую к сотрудничеству!
Шикарное, яркое, жёлтое платье! Как по мне, то маломерит т.к.110 как раз на рост 103 подошло как литое. Спасибо за оперативность и качество! Рекомендую!
Спасибо большое за оперативность. Хороший товар и хороший продавец !
Вишиванка вживу ще більш симпатична, ніж на фото! Порадувало і те, що це дійсно льон. Дякую!
Дуже дякую за оперативну співпрацю і якість ! :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:
Спасибо за шикарное платье-вышиванку! На мою дочку-худышку село идеально. Я учла, что после стирки лен садится. Поэтому взяла на размер больше. При стирке ткань не полиняла(холодная деликаткая стрирка с гель-капсулой для цв.тканей). Я очень довольна покупкой!!!
Рекомендую! Отримали чудову якісну вишиванку. Нам допомогли визначитися з розміром і дуже швидко вислали товар. Дякую вам!
Дякую за вишиту сукню. Рекомендую цього продавця. Дуже швидка доставка.
Огромное спасибо Вам за детскую вышиванку, я в восторге, очень хорошее качество, работа очень довольно крутая,рекомендую, спасибо ещё раз :blush::rose::rose::rose:❤
дуже хвилювалася,щоб сорочка підійшла по розміру, але все супер! якість хороша, тим хто вагається - беріть сміливо, рекомендую! продавцю - вдалих угод!
Вишиванка чарівна!!!! Дякую!!!!!!
Купила вишиванку чоловіку. Дуже задоволена і якістю товару, і обслуговуванням. Все швидко, легко й чесно. Бажаю легких продаж і вдячних клієнтів. Рекомендую магазин до співпраці.
Рекомендую чудового продавця. Дуже задоволена якістю вишиванок.
Рекомендую супероперативного продавця! Не встигла оплатити, як вже відправили і на другий день забрала посилочку. Дякую за вишиванку! Вона дуже гарна та якісна! Розмір підійшов ідеально!!!Вдалих Вам продаж! :)
Дякую , все швидко і вишиванка нам сподобалась ))) продавця рекомендую