Очень довольна сотрудничеством. Спасибо за покупку!
Очень хороший покупатель- порядочный, ответственный и позитивный. Приятно было иметь дело. Удачных Вам покупочек! Обращайтесь, буду рада видеть Вас снова!
Рекомендую к сотрудничеству замечательного покупателя!
Ответственного и вежливого!
Спасибо за покупку! Здоровья вам!
Отличный покупатель, спасибо за покупочку, носите с удовольствием.
Про такого покупця мріють всі продавці! Дуже було приємно співпрацювати,ніяких труднощів в спілкуванні.Бажаю надальших успіхів!!!
Спасибі за сумочку, в чудовому стані і за невелику ціну. Дуже задоволена покупкою, приємно купувати і ніяких труднощів у спілкуванні. Надзвичайно приємна людина, добросовісний, чесний і надійний продавець !!! Буду купувати і надалі ))). Бажаю успіхів та вдячних покупців !!! Рекомендую !!!
. Дуже задоволена покупкою, приємно купувати і ніяких труднощів у спілкуванні. Надзвичайно приємна людина, добросовісний, чесний і надійний продавець !!! Буду купувати і надалі ))) Бажаю успіхів та вдячних покупців !!! Рекомендую !!!
Оперативний і відповідальний покупець . Дуже приємно було співпрацювати, ніяких труднощів в спілкуванні .Найкращі рекомендації і бажаю надальших успіхів!!!
Про такого покупця мріють всі продавці!Дуже було приємно працювати,ніяких труднощів в спілкуванні.
Дякую Аллі та бажаю не лише позитива, але й користі від співпраці на Клумбі. Хай Вам щастить!
Надзвичайно хороший, тактовний покупець . Приємно було співпрацювати.
Вдалих Вам продаж і покупок!
Про такого покупця мріють всі продавці!Дуже було приємно працювати,ніяких труднощів в спілкуванні.Бажаю надальших успіхів!!!
Оперативний і відповідальний покупець. Дуже приємно було співпрацювати. Тільки найкращі рекомендації і бажаю надальших успіхів!!!
Оперативний і відповідальний покупець . Дуже приємно було співпрацювати, ніяких труднощів в спілкуванні .Найкращі рекомендації і бажаю надальших успіхів!!!
Дуже задоволена покупкою, приємно купувати і ніяких труднощів у спілкуванні. Надзвичайно приємна людина, добросовісний, чесний і надійний продавець !!! Буду купувати і надалі ))). Бажаю успіхів та вдячних покупців !!! Рекомендую !!!
Дуже задоволена покупкою, приємно купувати і ніяких труднощів у спілкуванні. Надзвичайно приємна людина, добросовісний, чесний і надійний продавець !!! Буду купувати і надалі ))) Бажаю успіхів та вдячних покупців !!! Рекомендую !!!