№205 фірмовий олівець для очей isabelle dupont оригінал

В наявності
Б/В
№205 фірмовий олівець для очей Isabelle Dupont оригінал

Колір - 205

олівець для очей - універсальний косметичний продукт, який допомагає одним рухом зробити погляд більш виразним і яскравим. Якщо ви досі не знайшли свого ідеального засобу, то контурний олівець Isabelle Dupont – саме те, чого не вистачає у вашій косметичці.

Продукт має щільну кремову консистенцію, завдяки чому його легко наносити на шкіру повік. Олівець ніжно ковзає по шкірі, залишаючи чітку яскраву лінію, не травмує та не дряпає її. Його тонкий стрижень дозволяє варіювати товщину ліній та експериментувати з різними популярними техніками та образами. За допомогою контурного олівця Isabelle Dupont можна легко скоригувати форму та розріз очей.

Олівець не розмазується та не блякне, забезпечуючи стійкість макіяжу протягом дня. За бажання стрілки можна розтушувати, засіб не забивається в складочки та зморшки, не розпливається.

Продукт не містить шкідливих добавок у складі та не викликає відчуття дискомфорту та стягнутості, не сушить шкіру.

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть і не початі позиції , але як це дізнатися ... Тому на фото товар на терезах що б ви розуміли кількість продукту , але не плутаємо грами та мілілітри.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві !

Обмін або повернення не передбачено

Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
70 грн
mushenok
На Клумбі 12 роки
Більше 6000 продажів
Топ 1% кращих продавців
  • Укрпошта (від 4 грн.), Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє