Ампулы для блеска и восстановления структуры волос, 1 ампула 10мл

В наявності
Нове
Особливості.
Ефективна лікувально-профілактична сироватка з катіоновою дією для відновлення пошкоджених ділянок волосся, на основі концентрованого екстракту насіння льону, з кондиціюючою, зволожуючою, пом’якшуючою та регенеруючою дією. Відновлює пошкоджену структуру волосся по всій довжині, запобігає утворенню посічених кінчиків завдяки плівко утворюючим властивостям. Не обтяжує волосся, значно полегшує сушку, укладку та розчісування, роблячи волосся блискучим, шовковистим та еластичним.

Спосіб застосування.
Акуратно розкрити ампулу (місце розтину зазначено білою лінією). Нанести сироватку на вологе волосся після миття шампунем або застосування барвників, інших хімічних речовин. Ніжно масажуючи розподіліть пінку, що утворюється, рівномірно по всьому волоссю. Залиште сироватку на 5-10 хвилин для експозиції, потім змийте теплою водою. Зробіть зачіску.

Рекомендований курс.
Сироватку SEMI DI LINO рекомендується застосування перед або після кожної перманентної завивки, фарбування та відбілювання волосся. Для максимального ефекту рекомендовано застосування з іншими продуктами серії SEMI DI LINO.

Екстракту насіння льону.
Натуральний зволожувач, захисний, заспокійливий, живильний актив, який відновлює природний ліпідний гомеостазу шкіри і волосся, сприяє їх активній регенерації. Відновлює пошкоджену структуру волосся по всій довжині, запобігає утворенню посічених кінчиків завдяки плівко утворюючим властивостям.

Застереження.
Косметичний засіб, тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння в очі, при попаданні - ретельно змити чистою проточною водою. Не застосовувати при індивідуальній непереносимості (алергії) до будь-якого з компонентів сироватки.

Склад.
Alcohol Denat. Propylene Glycol, Myristyl Alcohol, Aqua, Cetrimonium Chloride, Linum Usitatissimum Seed Extract, Polysorbate-20, Linseed Acid – Parfum, C.I. 14720, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Amil Cinnamal

Виробник.
Karen s.n.c., віа Рома, 40, Салє Делле Ланге, Італія

Термін придатності.
До 08/2021 включно.

Професійна салонна косметика з Італії: серія ""SEMI DI LINO" для блиску та відновлення структури волосся, для догляду за пошкодженим, сухим або тусклим волоссям.
Густі професійні засоби для волосся на основі концентрованих активів рослинного походження. Ефективні та збалансовані італійські формули для здоров'я волосся і шкіри голови, що містять більше 80 активних компонентів, серед яких, гідролізовані масла, шовкові протеїни, рослинні екстракти, запатентовані комплекси, поліненасичені жирні кислоти, відвари лікарських трав, полісахариди, еластизірующі полімери та багато інших активних компонентів. Відтепер Італійська якість і новітні технології виробництва, досконале рішення для найвимогливіших майстрів-перукарів, які цінують якість і безпечність використання продуктів для краси, їх відповідність найсуворішим європейським стандартам – доступні в Україні!

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Другие страны