Aubade-франція-75в-пуш ап-xs-s-купальник

В наявності
Б/В
Компанія Aubade одна з найперших, яка почала позиціонувати нижню білизну не як необхідний атрибут жіночого приладдя, а як сексуальні вироби, які зобов'язані приносити задоволення та насолоду.
Aubade випускає лише 4 колекції спідньої білизни на рік. Кожен комплект жіночої білизни від Aubade обов'язково прикрашається французьким мереживом та цінується дуже недешево.
Підкреслюючи своє французьке походження, білизна Aubade є еротичною і чуттєвою, спокусливою і хвилюючою, що підкреслює красу жінки, як об'єкт кохання. Такому позиціонуванню сприяє те, що основний матеріал, з якого відшивається більшість колекцій спідньої білизни Aubade, є найтонше мереживо «Кале», яке стало візитною карткою бренду.
Нотки кохання пронизують кожну колекцію Aubade білизни. Тому білизна та купальники Aubade стануть розкішним подарунком як для самих жінок, так і для їх сильних чоловіків. Білизна Aubade хвилює своєю витонченістю та спокусливістю, дарує найніжніші відчуття та комфорт.
У продажу купальник від дорогого швейцарського бренду Aubade, купальник у фіолетовому кольорі. Верх у вигляді класичного бюстгальтера із щільною чашкою пуш ап, на кісточках, ремені на регулюванні, спинка на застібці з гравіюванням бренду. Вся довжина бюстгальтера-69см, висота чашки по центру із внутрішньої сторони 12см. Плавочки спереду на підкладці, розмір по бирці вказаний XS, але підійдуть і на S. Ширина по верху-37см, висота посадки 23см. Стан купальника відмінний

Розміри
S
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Верх классический лиф
370 грн
Marianna_5
На Клумбі 10 роки
Більше 4000 продажів
Топ 1% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє