Розгладжувальна маска-плівка для обличчя "моря греції", з екстрактами водоростей 75 мл

В наявності
Нове
Розгладжувальна маска-плівка для обличчя "Моря Греції", з екстрактами водоростей 75 мл
Розгладжувальна маска-плівка для обличчя з екстрактами водоростей Avon Planet SPA Facial Mask неодмінно сподобається навіть дуже вимогливій представниці прекрасної статі. Завдяки активним інгредієнтам вона заповнює нестачу вологи в епідермісі, покращує здатність його клітин утримувати молекули води і щедро збагачує їх киснем.

Засіб вирівнює мікрорел'єф і колір обличчя, нормалізує протікання процесів метаболізму, покращує мікроциркуляцію крові, стимулює вироблення колагену і підтримує тонус шкірного покриву. Він нейтралізує дію вільних радикалів, має відмінні освіжальні і зміцнювальні властивості. Косметичний продукт загоює дрібні ушкодження, усуває сліди втоми і надає обличчу легке сяйво зсередини. Він делікатно заспокоює подразнені ділянки і посилює природну резистентність шкіри агресивним агентам довкілля.

Спосіб застосування: 1-2 рази в тиждень нанести тонким шаром на очищену суху шкіру обличчя, уникаючи області навколо очей та зони росту волосся на 20 хвилин, потім зняти плівку, яка утворилася.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Avon (Эйвон)
Наличие в наличии
55 грн
merisabol
На Клумбі 8 роки
Більше 100 продажів