Аюрведичний убтан для глибокого очищення шкіри від gz-store

В наявності
Нове
Наші убтанові скрабики завоювали любов і довіру безлічі Клієнтів, спробуйте і Ви;) За особистими відчуттями – шкіра стає після нього як оксамит, дуже добре прибирає продукти секреції та відмерлі частинки шкіри, зменшує чорні крапки, користується вся родина – чоловіки теж оцінять скрабик спробувати =) Очищаюча маска на основі давньоіндійського порошку підходить не тільки для обличчя, але і для всього тіла. Розводити її можна гідролатом, використовувати - на кшталт шкіри, якщо шкіра суха, достатньо разу на тиждень, якщо жирна - щодня або через день - теж можна)))

Застосування: 1-3 ч. л. сухої суміші залити гідролатом кімнатною
температури (1-3 ч.л.)-гідролат вибираємо за типом шкіри, нанести на чисту вологу шкіру, ніжно помасажувати 5-7 хвилин, не залишати в жодному разі до висихання! змити прохолодною водою.

Убтановая маска-скраб для обличчя та тіла для всіх типів шкіри
Ціна - 201 грн за 100 мл
Скраб для обличчя та тіла на основі аюрведичного убтану – косметологічний засіб, що прийшов до нас зі Сходу. Давньоіндійська медицина ґрунтувалася на рослинних препаратах, і убтан – один із найпопулярніших натуральних засобів.
Маска для обличчя складається з суміші пудри трав та глин у меленому вигляді. Дія засобу спрямована на очищення, омолодження, відновлення, регенерацію шкіри.
Убтан - це і маска і скраб "в одній особі". Ефективно очищає шкіру, адсорбує токсини з поверхневих шарів шкіри, сприяє швидкій регенерації та омолодженню. Шкіра стає гладенькою та шовковистою. Цей вид убтану підходить для всіх типів шкіри.

Убтановая маска-скраб антицелюлітна
Ціна - 201 грн за 120 мл
Скраб від целюліту містить мелені горіхи коли, червону глину, ефірні олії кориці та апельсина та багато інших активних компонентів природного походження. Вони тонізують шкіру, вирівнюють її рельєф та покращують мікроциркуляцію в тканинах. Крім того, засіб забезпечує дбайливе очищення пір.

Убтановая маска-скраб із женьшенем
Ціна - 237 грн за 100 мл
Убтановий скраб для обличчя є пудрою рослин з додаванням марокканської глини розсул.
Очищаюча маска підходить для шкіри грудей. Вона надає їй пружності, доглянутого вигляду, свіжості. Активні рослинні компоненти виводять шлаки із клітин, тому використовувати суміш можна під час прийняття банних процедур.

Любителям сауни чи лазні радимо купити аюрведичний убтан для використання після парної. Розігріте тіло набагато активніше вбирати в себе корисні речовини та мінерали, а отже, ефект вийде більш вираженим.

Зберігати при кімнатній температурі в нежаркому, сухому, провітрюваному місці.

Дівчатка, повний асортимент, опис та наявність на нашому сайті gz-store.

Вам сподобався убтановий скраб і хочете спробувати щось поживне для обличчя? У нас є активні рослинні кремушки та сироватки: https://kloomba.com/o/kremy-i-syvorotki-naturalno-effektivno-10430755/ А для очищення та зволоження шкіри рекомендуємо умивалочки, пілінги та тоніки: https://kloomba. com/o/uhodovye-sredstva-ochischenie-lica-toniki-29953763/

купити гідролат для розведення убтанчика можна в темці: https://kloomba.com/o/naturalnye-gidrolaty-prekrasnye-uvlazhniteli-10617495/

Відправляємо замовлення по понеділках, середах та п'ятницях – Новою Поштою, також можливий самовивіз – Київ, Виноградар.

Оплата – Приватбанк, при самовивезенні готівкою.

Дивіться весь асортимент нашого магазину, у нас багато цікавенького!;)
https://kloomba.com/users/215127/shop/

Убтановая маска-скраб для лица и тела для всех типов кожи
Цена - 201 грн за 100 мл
Скраб для лица и тела на основе аюрведического убтана – косметологическое средство, пришедшее к нам из Востока. Древнеиндийская медицина основывалась на растительных препаратах, и убтан – одно из самых популярных натуральных средств.
Маска для лица состоит из смеси пудры трав и глин в молотом виде. Действие средства направлено на очищение, омоложение, восстановление, регенерацию кожи.
Убтан - это и маска и скраб "в одном лице". Эффективно очищает кожу, адсорбирует токсины с поверхностных слоев кожи, способствует быстрой регенерации и омоложению. Кожа становится гладенькой и шелковистой. Этот вид убтана подходит для всех типов кожи.

Убтановая маска-скраб антицеллюлитная
Цена - 201 грн за 120 мл
Скраб от целлюлита содержит молотые орехи колы, красную глину, эфирные масла корицы и апельсина и многие другие активные компоненты природного происхождения. Они тонизируют кожу, выравнивают ее рельеф и улучшают микроциркуляцию в тканях. Кроме того, средство обеспечивает бережное очищение пор.

Убтановая маска-скраб с женьшенем
Цена - 237 грн за 100 мл
Убтановый скраб для лица представляет собой пудру растений с добавлением марокканской глины рассул.
Очищающая маска для лица подходит также для кожи груди. Она придает ей упругость, ухоженный вид, свежесть. Активные растительные компоненты выводят шлаки из клеток, поэтому использовать смесь можно во время принятия банных процедур.

Любителям сауны или бани советуем купить аюрведический убтан для использования после парной. Разогретое тело будет намного активнее впитывать в себя полезные вещества и минералы, а значит, эффект получится более выраженным.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
201 грн
gz_store
На Клумбі 11 роки
Більше 600 продажів
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє