Bluebella-англія-s-м-стильний і спокусливий купальник

В наявності
Б/В
Bluebella" - англійський бренд спокусливої ​​білизни, що пропонує високу якість, розкіш, сучасний сексапільний дизайн - і все це за доступною ціною!
Білизна Bluebella створена, щоб супроводжувати жінку з ранку до ночі. Це Ваш секрет, який створюється та носиться з любов'ю! Не дивно, що ця білизна була використана під час зйомок фільму "50 відтінків сірого". У 2015 році компанія випустила ексклюзивну колекцію білизни та аксесуарів Black Label, присвячену фільму!
Спокушайте і спокушайтеся, відкрийте всі грані кохання разом з Bluebella!
У продажу неймовірний та спокусливий купальник від англійського бренду Bluebella, підійде на розмір S-M (бірочка зрізана, орієнтир за вимірами). Купальник насиченого червоного кольору, виконаний з еластичної гладкої тканини та прозорого тюлю в бічній зоні стегон, живота та вище рівня грудей, ремені схрещені спинці, на регулюванні, на спинці по центру значок з гравіюванням бренду. Максимальна довжина купальника (з максимально розпущеними верхніми ременями)-72см ПОГ-33см, ПОТ-33см, ПОБ-38см, пройма ноги-30см. Стан купальника ідеальний*

Розміри
S
M
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
300 грн
Marianna_5
На Клумбі 10 роки
Більше 4000 продажів
Топ 1% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє