Супер гарні сукня на дівчинку 5-6 р., children's place

В наявності
Нове
Супер гарні сукня на дівчинку 5-6 р., Children's Place

Ціна за 1 од.!!!

Одна сукня в горошок, друга в хмаринках.

The Children's Place - американський бренд модного одягу The Children`s Place (Зе Чілдренс Плейс) пропонує товари для хлопчиків та дівчаток від перших днів життя до підліткового віку.
Каталог товарів пропонує батькам колекції одягу, взуття та аксесуарів для дітей відповідно до статі та віку дитини: «новонароджені» (0-12 міс.), «маленькі хлопчики» та «маленькі дівчатка» (6 міс.-4 роки), « хлопчики» та «дівчата» (4-12 років). З'явився бренд у 1969 році.

Девіз компанії «Big Fashion, Little Prices» (велика мода, маленькі ціни), який повністю відображає пріоритети бренду – випускати модний і яскравий одяг для дітей за доступними цінами для їхніх батьків. Якість матеріалів та пошиття відповідає всім нормам та критеріям дитячого одягу.

Кожна лінійка товарів бренду The Children`s Place має розділ «outfits», затребуваний серед батьків, які бажають одягнути своїх дітей не лише модно, яскраво та комфортно, а й гармонійно. Виробник пропонує костюми, комплекти та набори одягу для хлопчиків і дівчаток, що поєднуються за стилем, кольором, формою та фактурою.

Розміри
110
116
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Childrens Place (Чилдренс Плейс)
Пол для девочки
Наличие в наличии
Стиль нарядный
Производство США
Рукав короткий
Рисунок принт
Длина выше колена
Силуэт солнцеклеш
335 грн
Kids__Stock
На Клумбі 3 роки
Більше 200 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта, Мeest Express, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє