Cyell-нідерланди-40d-38р.-яскравий купальник

В наявності
Б/В
Бренд Cyell був зареєстрований у 1995 р., але, незважаючи на такий юний вік для компанії, у Європі ця марка досягла вершини популярності в сегменті купальників, піжам та одягу для дому. Cyell продається у більш ніж 1600 спеціалізованих магазинах та універмагах у 14 країнах світу. Основна концепція бренду – підкреслити природну красу в кожній жінці, подарувати їй відчуття щастя та комфорту.

У Cyell завжди борються за високу якість продукції та ідеальну посадку виробів. Це здійснює команда професійних креативних дизайнерів та конструкторів. Стилісти проектують та розробляють нові колекції у головному офісі у Фрісландії, Північній провінції Нідерландів.
Крім того, ця марка завжди підтримує кілька основних ключових принципів: жіночна елегантність у поєднанні з безпекою інтимного одягу, ідеальний силует і незмінно висока якість.
У продажу дуже яскравий та барвистий купальник від бренду Cyell, купальник із квітковим мотивом. Бюстгальтер у вигляді класичного-на кісточках і тонкому поролоні, чашка ідеально підтримає груди, верхні ремені на регулюванні, спинка на застібці. Розмір по бирці вказаний 40D-вся довжина бюстгальтера-72см, висота чашки по центру з внутрішньої сторони-16см, ширина чашки з поглибленням-23,5см. Плавки класичного крою на підкладці зі складкою тканини та декором. Розмір бирки вказаний 38. Ширина по верху-38см, висота посадки 24см. Стан купальника відмінний

Розміри
M
L
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Верх классический лиф
260 грн
Marianna_5
На Клумбі 10 роки
Більше 4000 продажів
Топ 1% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє