Dim body touch-франція-85с-безшовний бюстгальтер

В наявності
Б/В
DIM – найбільший міжнародний бренд спідньої білизни, один із лідерів ринків Європи, Близького Сходу, Азії та Латинської Америки.
Основні конкурентні переваги DIM – це фокус на інноваціях, комфорті та французькому стилі.
МІСІЯ DIM - прикрашати тіло людини
DIM створює та виробляє інноваційні продукти за доступними цінами. Продукція DIM дарує споживачеві свободу руху, зручність та гарне самопочуття щодня.
Протягом останніх 50 років DIM – лідер французького ринку у всіх категоріях продукції завдяки інноваціям, використанню революційних нових матеріалів та високій якості своєї продукції.
Зараз DIM – одна з найпопулярніших марок спідньої білизни у світі. Вона належить групі Dim Branded Apparel, куди також входять такі відомі марки як Wonderbra, Shock Absorber та Playtex.
Лінія продукції з ефектом "другої шкіри", що дає ідеальне відчуття повної свободи та комфорту. Білизна забезпечує підтримку та непомітність завдяки монолітній структурі. Термічно формовані філіжанки. Термічно закріплене оздоблення. Лазерна обробка країв.
У продажу бюстгальтер DIM лінія Body touch (Франція), розмір за тисненням на тканині 85С. Принт біло-блакитної клітини. На містку декоративний гудзик, гладкий, безшовний, абсолютно непомітний під одягом, комфортний для щоденного носіння. Вся довжина бюстгальтера-76см, висота чашки по центру-20 см. Стан бюстгальтера відмінний

Розміри
C
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Объем 85
Бесшовное да
170 грн
Marianna_5
На Клумбі 10 років
Більше 4000 продажів
Топ 1% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє