Двосторонні бортики в ліжечко на блискавці пташки

В наявності
Нове
Головне призначення бампера – захищати малюка від протягів і можливих травм. Якщо дитяче ліжечко стоїть недалеко від вікна або поряд з холодною стіною, бортик надійно захистить карапуза і створить для нього затишний притулок. Крім того, допитливий і непосидючий малюк може вдаритися головою об перила ліжка або просунути окремі частини тіла між бильцями.
Бортики також сприяють більш швидкому засинанню, оскільки малюка нічого не відволікає ззовні. Також важливою особливістю бампера є його розвиваюче значення для малюка. На тканинний матеріал бампера нанесені малюнки різних розмірів, розглядаючи які, дитина швидше навчиться розрізняти об’єкти і сприймати кольори і деталі, концентрувати і переводити погляд. Бампер виконаний виключно з натуральної тканини.
Складається з 6-ти частин для зручного і практичного використання. Кріпиться до ліжка за допомогою зав’язок. Разом з бортиками можна також підібрати змінну постільну білизну в тій же кольоровій гамі, так ви отримаєте довершене та облаштоване спальне місце для маленького жителя.
Характеристики:
Наповнювач: гіпоалергенний
Блискавка: є
Догляд: можна прати чохли при t 40-60
Розміри ШхВ: 60х34 см – 5 шт, 60х40 см – 1 шт
Матеріал: міткаль (бавовна 100%)

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
Производство Украина
630 грн
vkrovatke
На Клумбі 10 роки
Більше 400 продажів
Топ 5% кращих продавців
  • Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Післяплата, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: протягом 3 дней