Крем для обличчя estee lauder resilience multi-effect tri-peptide. оригінал

В наявності
Нове
Estee Lauder Resilience Multi-Effect Tri-Peptide Face And Neck Creme - денний ліфтинговий крем, який підвищує пружність обличчя та шиї з спф15 (для нормальної та комбінованої шкіри)
Об`єм - 15 мл (міні версія, без паперової коробочки, частинка набору)
Оригінал. Купляли в США

Опис: Виглядати так само молодо, як ви почуваєтеся.
Цей крем інтенсивно живить і наповнює молодістю, надає шкірі сяйво, еластичність і пружність. До складу догляду входить інноваційний комплекс трипептидів, що сприяє підвищенню вироблення колагену на 124% всього за три дні (тести in vitro), внаслідок чого шкіра виглядає більш наповненою та розгладженою.
Переконайтеся в численних перевагах догляду, яких прагне ваша шкіра:
ПРУЖНІСТЬ. СЗФ 15 та антиоксиданти у складі перешкоджають зниженню рівня колагену для підтримки природної пружності та тонусу шкіри.
Нова технологія IR-Defense Technology підтримує оптимальний рівень зволоження шкіри, захищаючи її від негативного впливу інфрачервоного випромінювання.
ЖИВЛЕННЯ. Пружна та сяюча шкіра, повна життєвої сили. Інтенсивне зволоження на весь день. 99% жінок відзначили, що шкіра практично миттєво стала помітно більш зволоженою, ніжною та гладкою.
СКОРОЧЕННЯ ЗМОРШОК. Зморшки виглядають менш помітними. Шкіра більш еластична та гладка. 91% жінок через 4 тижні використання відзначили, що шкіра виглядає молодшою, а її текстура – рівнішою

По Україні пересилаємо Новою поштою

Характеристики
Состояние новое
Бренд Estee Lauder (Эсте Лаудер)
Наличие в наличии
790 грн
Roksolana_p
На Клумбі 13 роки
Більше 200 продажів
Топ 7% кращих продавців
  • Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє