Фірмова палетка димчастих тіней смокі h&m smoky eyeshadows palette оригінал

В наявності
Нове
фірмова палетка димчастих тіней смокі H&M Smoky Eyeshadows Palette оригінал

Ви обираєте тіні для повік? Тоді зверніть увагу на косметику . Тіні із мерехтливим, м'яким, ледь димним кольором стануть розкішним обрамленням для ваших очей. Віднаходьте 4 гармонійні відтінки у компактній палетці й отримуйте творчу свободу. Тіні можна комбінувати між собою або застосовувати окремо. Міксуйте й експериментуйте. Краса ваших очей - у ваших руках. Для зручного нанесення тіні оснащено зручним аплікатором.

Тіні вкривають повіки тонкою шовковистою вуаллю. Засіб чудово розтушовується, дозволяючи регулювати інтенсивність кольору. Тіні увиразнюють погляд і підкреслюють очі, даруючи виразність, глибину та гіпнотичний шарм. Ваш погляд зачаровуватиме й вестиме за собою. Тіні від триматимуться на шкірі протягом усього дня, забезпечуючи макіяжу свіжість, а вашому образові - неповторність.

Ціна сайтів в середньому 9,99 євро (429 грн ) + доставка з ЄС , а у нас же всього 285 грн

Вся косметика привезена з Англії, тому якість виробництва – для Європи. По термінах нічого підказати не можу, батч код де є намагалася сфотографувати. Ставлю статус бу , хоча деякі стокові навіть не не початі позиції , як ця.

Пересилаю укр та новою поштою самовивіз у Києві!

Обмін або повернення не передбачено

Характеристики
Состояние новое
Наличие в наличии
285 грн
mushenok
На Клумбі 12 роки
Більше 6000 продажів
Топ 3% кращих продавців
  • Укрпошта (від 4 грн.), Нова пошта, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок
  • Повернення та обмін: відсутнє