Куртка парка зимова для хлопчиків 140

В наявності
Нове
ШАНОВНІ ПОКУПЦІ, ПЕРЕД ТИМ ЯК ЗАМОВЛЯТИ ТОВАР, ВЕЛИЧЕЗНЕ ПРОХАННЯ ОЗНАЙОМИТИСЯ З УМОВАМИ ОПЛАТИ І ДОСТАВКИ.

Куртка парка зимова пряма для хлопчиків. Модель від відомого бренду дитячого одягу Glo-story. Верх виконаний з щільною, не продувається і водовідштовхувальним плащової тканини відмінної якості. На капюшоні і по рукавах контрастні вставки.
Рукав реглан зі світловідбиваючими вставками, що допомагає водієві завчасно побачити дитину біля проїжджої частини в темний час доби. Тим самим убезпечити його життя.
Висока стійка на глибокому знімному капюшоні добре захищає від вітру і морозу. Утеплювач холлофайбер. Простьобана флісова підкладка до пояса, не дає утеплювача просідати після прання. Знизу два глибокі кишені на липучках, і один внутрішній кишеню Рукави закінчуються регуляторами ширини. Капюшон без хутряної обробки. Дуже хороша і якісна фурнітура.
В такій куртці Ваша дитина буде почувати себе комфортно і виглядати стильно холодними зимовими днями.

Виробник :Glo-story
Колір : червоний

Розмір ріст 134/140 Довжина виробу 66 см. Ширина виробу 48 см. Довжина рукава від капюшона 63 см.

:truck: СПОСОБИ ДОСТАВКИ

Доставка "Нова пошта", "Укрпошта"

:small_blue_diamond:Накладений платіж можливий при відправці "Новою поштою" та "Justin". При післяплаті передоплата ВІД 150 грн (залежно від габаритів посилки) на карту "Приватбанк" або "monobank". Решта сум при отриманні у відділенні.
:small_blue_diamond:Під час відправки Укрпоштою до вартості товару додається упаковка товару від 2 до 5 гвівен, залежно від габариту замовлення. Відправлення Укрпоштою здійснюється за 100% оплати на картку "Приватбанк" або "monobank".
:small_blue_diamond:При відправленні "Meest" до вартості товару додається упаковка товару від 2 до 5 гвівен, залежно від габариту замовлення. Відправлення "Meest" провадиться при 100% оплаті на картку "Приватбанк" або "monobank".
:small_blue_diamond:Можливий самовивіз. Для мешканців м.Запоріжжя самовивіз Хортицький м-н вул. Гудименка зуп. Школа.

:small_orange_diamond:Шановні покупці переконливе прохання перевіряти товар у відділенні пошти.
:small_orange_diamond:При виявленні виробничого браку чи невідповідності товару останній приймається на обмін лише з відділення пошти.
:small_orange_diamond:У разі виявлення при перевірці товару на пошті брак або невідповідності замовлення - доставку товару в 2 сторони бере на себе продавець.
:small_orange_diamond:У разі забору посилки із браком товар залишається у покупця. За винесений відділення пошти товар відповідає лише покупець.

Розміри
140
Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд Glo-Story (Гло-Стори)
Пол для мальчика
Наличие в наличии
Материал плащевка
Сезон зима
Производство ЕС
Утеплитель холлофайбер
900 грн
vroks
На Клумбі 9 років
Більше 500 продажів
Топ 3% кращих продавців