Корейська бальзам-маска для гладкості й об'єму волосся lador wonder tear

В наявності
Нове
Бальзам-маска для гладкості й об'єму волосся Lador Wonder Tear надає приголомшливий кондиціонувальний ефект, що відповідає професійному догляду: зволожує, зміцнює, робить об'ємнішим волосся. Крім того, засіб захищає волосся від агресивного впливу довкілля, пошкодження фарбувальними засобами, приладами для укладання.

Протеїни шовку стимулюють активність волосяних цибулин, завдяки чому поліпшується живлення волосся, вони зміцнюються, прискорюється ріст. Протеїни шовку зсередини відновлюють пошкоджену структуру волосся, а поверхні — створюють захисну плівку, яка до того ж надає волоссю блиск і шовковистість, додатковий об'єм, знижує електризованість.
Також у складі бальзаму 20 видів амінокислот, які мають інтенсивну поживну та зволожувальну дію, зміцнюють, відновлюють пошкоджену структуру волосся, допомагають впоратися з ламкістю та випаданням.

➡ Спосіб застосування: нанести бальзам на чисте вологе волосся, рівномірно розподілити та змити теплою водою через 50 секунд. Для інтенсивного впливу на пошкоджене волосся бальзам можна залишати на 5-10 хвилин. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

:large_blue_diamond: 250 мл

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд LA'DOR (Ладор)
Наличие в наличии
Производство Южная Корея
Rosemary_shop
На Клумбі 7 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Justin, Мeest Express, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє