Заспокійлива трав'яна маска для волосся lador herbalism treatment 150 ml

В наявності
Нове
Трав´яна маска для волосся з амінокислотами Lador Herbalism Treatment активно відновлює пошкоджене волосся, зміцнює, робить локони гладкими і шовковистими. Глибоко живить і зволожує, покращує текстуру локонів, захищає від негативного впливу проточної води та засобів для укладки.

Маска глибоко оздоровлює ослаблене волосся, загоює перерізані кінчики, усуває негативні наслідки використання фена та укладальних засобів. Перешкоджає випаданню волосся, зміцнює волосяні фолікули, усуває ламкість та сплутаність. Утворює захисний бар´єр, що оберігає волосся від агресивних зовнішніх факторів. Робить волосся слухняним, повертає здоровий блиск, загоює перерізані кінчики.

Засіб швидко вбирається та насичує волосся активними компонентами, відновлюючи здоров´я локонів у короткі терміни.

Основні діючі інгредієнти:
• Комплекс 20 амінокислот глибоко відновлюють структуру локону, вбудовуються в пошкоджені ділянки, зміцнюють та підтримують захисний шар. Роблять волосся більш стійким до зовнішніх подразників, надають гладкості та міцності.
• Комплекс 7 рослинних екстрактів (гранат, шавлія, лимон, м´ята, лаванда, евкаліпт, пшениця) заспокоює подразнену шкіру, знімає процеси запалення, усуває неприємні відчуття та свербіж.

Має приємний охолодний ефект.
Підходить для догляду за ослабленим волоссям.

Спосіб застосування: Після шампуню нанесіть невелику кількість маски на вологе волосся, особливо ретельно розподіляючи маску на кінчиках волосся. Змийте теплою водою.

Об´єм: 150 мл.

Кольори
Характеристики
Состояние новое
Бренд LA'DOR (Ладор)
Наличие в наличии
Производство Южная Корея
Rosemary_shop
На Клумбі 7 роки
Більше 40 продажів
  • Укрпошта, Нова пошта, Justin, Мeest Express, Самовивіз
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою, Часткова передоплата
  • Повернення та обмін: відсутнє