Maidenform flexees-сша-s-коригуючий топ

В наявності
Б/В
Компанія MAIDENFORM була заснована 1922 року. Її творці Іда Розенталь, Енід Біссет та Вільям Розенталь (чоловік Іди) кинули виклик усім дизайнерам білизни того часу. Білизна стала не тільки комфортною і красивою, але й акцентувала увагу людей на природні жіночі форми, при цьому візуально складаючи їх. Звідси взялася назва бренду-MAIDENFORM.

Maidenform справив справжню революцію в конструюванні бюстгальтерів, корсетів, грацій та панталонів. Візуально жінка у будь-якому віці стала виглядати сексуально та привабливо.

І зараз ця американська компанія залишається провідним гравцем у галузі виробництва білизни для корекції фігури. За допомогою сучасних технологій білизна не тільки приховує зайві сантиметри та кілограми (при цьому додаючи, де це необхідно) жіночої фігури, але і є зручною та комфортною у повсякденному носінні. Компанія завжди слідує останнім тенденціям моди, а краса і якість коригувальної білизни Maidenform не викликає сумнівів ні в кого.
У продажу коригуюча майка з лінійки Flexees від Maidenform-США. Колір білий. Регульовані верхні лямки для зручнішої посадки, майка відмінно згладить і приховає недосконалості лінії живота та боків. Розмір по бирці вказаний S. Довжина майки (без урахування верхніх ременів)-52см, ПО під руками-34см, ПОТ-29см, ПО по низу 40см. Стан майки відмінний

Розміри
S
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Назначение утягивающий
Тип майка
170 грн
Marianna_5
На Клумбі 10 роки
Більше 4000 продажів
Топ 1% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє