Marie jo avero-бельгія-70е-бюстгальтер-балконет кольору айворі

В наявності
Б/В
Marie Jo – це бельгійський бренд для білизни, заснований в 1981 році, коли компанія Van de Velde запустила лінію Marie Jo. Спокусливість, зручність, багатство форм і кольорів, відмінна посадка, гармонія краси та стилю – ось складові марки Marie Jo (Бельгія).Білизна як мистецтво, білизна як задоволення – два ці, здавалося б, суперечливі поняття, однаково чітко характеризують Marie Jo.
Вишукані переплетення мережив, поєднання дорогих тканин, новаторські дизайнерські рішення приведуть Вас у світ справжньої жіночності. У світ, що народжується у білизні Marie Jo.
У продажу бюстгальтер від елітного бельгійського бренду білизни Marie Jo, модель називається avero. Бюстгальтер підійде на розмір 70Е (бірочка зрізана, орієнтир за виміром). Колір айворі. Бюстгальтер моделі балконет з тканиною-клітиною (принт всієї багатої лінії Avero), місток оформлений в'язкою макраме з бантиком по центру з декоративною трояндочкою. Верхні бретельки оформлені квітковим макраме, знімні бретельки, спинка на силіконових хвилях. Завдяки спеціальному кріпленню верхні бретелі можна застібати через шию. Вся довжина бюста-56см (м'який і добре тягнеться), висота чашки по центру з внутрішньої сторони 15,5см, ширина чашки з заглибленням-18см, дуга кісточки-27см. Стан бюстгальтера дуже добрий

Розміри
E
Кольори
Характеристики
Состояние б/у
Наличие в наличии
Объем 70
Тип балконет
Бретели съемные
150 грн
Marianna_5
На Клумбі 10 роки
Більше 4000 продажів
Топ 1% кращих продавців
  • Укрпошта, Нова пошта
  • Передоплата на картку/рахунок, Оплата готівкою
  • Повернення та обмін: відсутнє