Neogen успокаивающая ампульная сыворотка для лица с азуленом и пептидами

Під замовлення
Нове
Заспокійлива ампула з пептидами і азуленом в найкоротші терміни здатна зняти свербіж і роздратування, зменшити область запалень і усунути почервоніння.

Пептиди в складі надають зміцнюючу дію, сприяють зменшенню глибини зморшок, підвищують еластичність шкіри і ущільнюють тканини.

Сироватка містить блакитні капсули з комплексом пептидів і гвайазуленом і капсули з керамідами.

Капсули складаються з активних концентратів, які проникають глибоко в клітини епідермісу, інтенсивно насичують шкіру вологою, зміцнюють стінки судин, відновлюють ліпідний бар'єр і підсилюють захисні функції шкіри.

Основні діючі компоненти:

Гвайазулен (75 ppm) - це синтетичний аналог основної діючої речовини аптечної ромашки, похідна азулена. Має протизапальну, протиалергічну, антиоксидантну дію, стимулює регенеративні процеси.

Комплекс з 10 видів пептидів - збільшують пружність і еластичність шкіри, прискорюють процеси вироблення організмом власних волокон колагену і еластину. Зменшують глибину зморшок і перешкоджають обвисання шкіри. Зміцнюють захисний бар'єр шкірного покриву.

Екстракт центелли азіатської - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має сосудоукрепляющее дію і зменшує купероз.

Комплекс похідних центелли азіатської (мадекассосід, мадекассовая кислота, азіатікозід, азіатіковая кислота) - має протизапальну і ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар'єрних властивостей шкіри і утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, має сосудоукрепляющее дію і зменшує купероз.

Кераміди NP - сприяють оновленню шкіри, покращують захисні та бар'єрні функції, нормалізують гідроліпідний баланс, захищають від зневоднення, мають омолоджуючий потенціалом.

Пантенол - стимулює відновлення цілісності шкірних покривів, знімає почервоніння і роздратування, має ранозагоювальні властивості.

Каламін - застосовується при лікуванні різних дерматологічних захворювань. Підсушує і знезаражує, зменшує набряклість, знімає роздратування, запалення епідермісу, свербіж.

Екстракт полину волосовидне - має бактерицидну, антисептичну, протизапальну дію. Нормалізує гідро-ліпідний баланс шкіри, лікує акне.

Підходить для всіх типів шкіри, рекомендується для чутливої ​​шкіри.

Способи застосування:

Як активний заспокійливий комплекс під тканинну маску, який підвищить ефективність всіх засобів, надасть антисептичну і глибоко зволожуючу дію;
Як локальне заспокійливий засіб. Використовуйте сироватку на все обличчя, а після нанесіть додатковий шар на область подразнень;
Як зволожуючу база під макіяж, підготує шкіру і запобігає появі сухості протягом дня.
Об'єм: 80 мл

Характеристики
Состояние новое
Наличие под заказ
652 грн
vika9
На Клумбі 10 роки
Більше 3000 продажів